Oleinik: Cro Cop je jako dobar na parteru, no ja sam ga iznenadio nelogičnim zahvatom

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 09.11.2013 10:03h Autor:

Photo by Sergey Baranov

Alexeyju Oleiniku je sasvim jasno zašto je uspio Cro Copa završiti relativno trivijalnim zahvatom nakon što je Filipović čitavu karijeru odolijevao najvećim majstorima partera i redom ih nokautirao.

Rusu je prošao "neck crank" iz bočne dominantne pozicije, a kako se odlučio upravo na taj zahvat, Rus je objasnio vrlo jednostavno. No, prije je odao počast Mirku.

"Cro Cop, on je jednostavno legenda. Već sam rekao da sam išao na iznenađenje jer sam bio siguran da u kratko vrijeme neću uspjeti utrenirati ništa smisleno. Zato sam išao na nelogičan zahvat koji profesionalci normalno ne koriste u borbi. Htio sam da osjeti nešto što se obično ne vidi u dvoboju", objasnio je ruski "Udav".

Oleinik poštuje kako je Filipović odradio ostatak dvoboja na parteru iako je jasno da je Cro Cop daleko najjači na naogama.

"Gledajte, Mirko je jako dobar na parteru. Samo imam dojam da je bio jako iznenađen kada sam ga odlučio onako napasti. Borio se protiv najvećih majstora svijeta, Nogueire, Fedora, a na podu mu praktički nisu mogli ništa", zaključio je Oleinik, a prenosi ruski ITAR-TASS.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI