Olakšate si “surfanje”: Evo kako najbrže pristupiti Fight Site-u s mobilnih uređaja!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 16.12.2015 10:25h Autor:

Fight Site na mobilnim uređajima

Odnedavno je Fight Site potpuno prilagodio svoje stranice korištenju i na svim drugim platformama osim stolnih računala kao što je to bio slučaj do sada. Prilagodljivi “responsive” dizajn je vaše svakodnevno “surfanje” najčitanijim borilačkim portalom u regiji učinio znatno ugodnijim i lakšim, a naše vijesti vizualno prikladnijima mobilnim uređajima.

Bilo da se radi o pametnom telefonu ili tabletu, odnosno Apple, Android ili Windows platformama, dizajn se sada automatski prilagođavati svim mobilnim uređajima neovisno o veličini i razlučivosti vašeg ekrana.

Kako bi vam olakšali čitanje našeg portala na mobilnim uređajima, evo kratkih uputa kako što lakše i što brže pristupiti Fight Siteu direktno s vašeg početnog zaslona.

  • Dovoljno je u bilo kojem mobilnom pregledniku otvoriti Fight Site portal (1).
  • U gornjem desnom kutu preglednika se obično nalazi padajući izbornik sa svim opcijama koje su vam dostupne. Jedna od njih jest i “dodavanje prečice na početni zaslon”(2).
  • Odaberite tu opciju te će vam se Fight Site ikona pojaviti na zaslonu spremna da se portalu pristupi jednim pritiskom prsta (3).

Preostaje vam jedino uživati što češće u Fight Site vijestima, reportažama, intervjuima, kolumnama i borilačkim analizama.

Hvala Vam na povjerenju!

Uredništvo

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI