Oglasio se i Pupek: Žalosno je da se moram pravdati zbog svog uspjeha

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 22.02.2017 10:28h Autor:

© G.I. Tepeš

Nakon što se u utorak od prvaka, ali i od svih događanja iz Westina kojima smo svjedočili uživo na HRT-u protekle subote, ogradio Hrvatski boksački savez nazvavši ih nepoćudnim i nepodobnim, oglasio se i sam Luka Pupek. Novopečeni kontroverzni mediteranski prvak prema WBC federaciji je poslao priopćenje portalu Index.hr i to preko svog promotora Harryja Goriana.

U tekstu se odbacuju optužbe o namještanju, a Pupek žali one koji su ljubomorni zbog ostvarenja jednog od njegovih životnih ciljeva.

“Žalosno je da nakon ostvarenja jednog od velikih životnih ciljeva, osvajanje ove prestižne titule s 18 godina, za koju sam mukotrpno radio i odricao se, moram odgovarati na medijske spekulacije koje dovode u pitanje ispravnost moje pobjede. Tuđe neuspjehe ne mogu komentirati i osobno mi je žao što drugi nisu do sada dobili ovakvu priliku, a za moj uspjeh zaslužni su svi koji su strastveno i požrtvovno radili na ovom projektu”, stoji među ostalim u priopćenju.

Dio koji potpisuje Gorian kao organizator, također odbacuje optužbe o namještanju meča te ih naziva medijskim provokacijama. Dapače, priredba se naziva “uspješnom”, a optužbe težnje za senzacionalizmom koje žele prikazati događaj u negativnom svjetlu.


Photo: Index.hr

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI