OFC u Rijeci organizirao javne K-1 sparinge

Vijesti iz regije 18.11.2012 09:50h Autor:

Borci na javnim K-1 sparinzima u Rijeci (foto: Dino Crnković)

U Rijeci su se u subotu održali javni sparinzi po K-1 pravilima, prvi u posljednjih nekoliko godina na širem riječkom području.

Na inicijativu Opatija Fight Cluba te uz pomoć boksačkog kluba Rijeka, koji je ustupio svoju dvoranu na korištenje, održani su javni sparinzi po K-1 pravilima na koje su se uz OFC-ove Mladena Kranjčeca također odazvali borci početnici iz Gim Gyma Marina Došena te iz Drill Centra Dražena Erlića.

Održano je ukupno sedam sparinga ovog puta, mnogim borcima to je bio prvi ozbiljniji ulazak u ring te im je samim time to predstavljalo iznimno značajno iskustvo za daljnju karijeru. S obzirom na odlično i iznimno pozitivno ozračje u dvorani, svi su iskazali veliku želju da se javni sparinzi što prije ponovno održe te će vjerojatno biti organizirani još jednom do kraja 2012. godine.

Organizator je iskazao također želju da se u ove javne sparinge također uključe i ostali klubovi iz regije, jer je ovo ipak jedan od najboljih mogućih načina za stjecanja iskustva kod mladih boraca.

Parovi na javnim K-1 sparinzima:

Čaušević VS Luketić
Bolnar VS Zolić
Brčić VS Drezga
Mikulić VS Skorić
Bolterštajn VS Radoš
Rumac VS Ljuština
Tvrdnić VS Buterin

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI