OFC u 2014. godini planira organizirati tri eventa

Vijesti iz regije 26.09.2013 18:47h Autor:

Opatija Fight Night 6

Opatija Fight Club koncem rujna prijavio se s ukupno tri projekta na natječaj koji je ovog ljeta raspisao Grad Opatija za financijske potpore projektima i programima u društvenim djelatnostima za 2014. godinu.

Nakon što smo ove godine u veljači organizirali Opatija Fight Night 5 koji je postigao izuzetni uspjeh te Summer Fight Night na plaži Slatina u centru Opatije krajem srpnja, polako su se počeli stvarati detaljniji planovi za iduću godinu.

Datum Opatija Fight Nighta 6 koji će na Kvarner dovesti neke od najboljih boraca na svijetu poznat je još otprije, taj event održat će se 01. ožujka 2014. godine te će osim Fight Channela i još nekih inozemnih TV postajam signal za prijenos uživo najvjerojatnije preuzeti po prvi puta i Eurosport International te Eurosport Asia-Pacific koji je dostupan u 75 država diljem svijeta, a zahvaljujući SuperKombatu i pojedine TV postaje u SAD-u i Kanadi.

Tijekom iduće godine početkom kolovoza organizirat će se ponovno i borilački festival Summer Fight Night koji će biti podignut na jednu višu razinu s obzirom da se potvrdilo kako se radi o eventu s velikom perspektivom, a sredinom jeseni iduće godine organizirat će se također dvodnevni amaterski međunarodni otvoreni borilački turnir po K-1 i MMA pravilima.

Detaljnije informacije u ovom trenutku nisu dostupne javnosti, ali nema sumnje kako će OFC tijekom 2014. godine s tri izuzetno zanimljiva eventa obogatiti hrvatsku i regionalnu borilačku scenu.

PODIJELI
, , ,
Autor:

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI