Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
OFC poziva mlade kickboxing nade u Opatiju | Fight Site

OFC poziva mlade kickboxing nade u Opatiju

Vijesti iz regije 13.01.2015 15:29h Autor:

OFC

Kickboxing klub Opatija Fight Club 21. veljače u maloj dvorani sportske dvorane "Marino Cvetković " u Opatiji organizirat će borilački event OFC New Generation 1 s isključivo amaterskim i semi-pro mečevima kako bi mladi borci skupili iskustvo u ringu.

Event je stoga namijenjen juniorskim i seniorskim borcima koji nemaju profesionalnog iskustva i tek ulaze u borilački svijet. Mečevi će biti formata 3 x 2 minute po low kick pravilima. Maksimalno 10-12 mečeva održat će se u večernjem terminu s rasvjetom, razglasom i najavljivačem.

OFC poziva sve zainteresirane klubove i borce koji bi htjeli tom prilikom nastupiti da nam se jave na mail adresu info@ofc.hr i pošalju svoje podatke najkasnije do 25. siječnja, kako bi se pravovremeno mogao napraviti što usklađeniji popis mečeva sukladno iskustvu i uzrastu prijavljenih boraca nakon provjere podataka pri HKBS-u.

Podatci koje je potrebno navesti prilikom prijave: ime i prezime borca, datum rođenja, kilaža, dosadašnje borilačko iskustvo i naziv kluba.

PODIJELI
,
Autor:

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI