Održana polufinala na hrvatskom boksačkom prvenstvu, spektakl dolazi u teškaškom i superteškaškom finalu!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 27.05.2018 11:07h Autor:

Ilustracija

Jučer su na zagrebačkom velesajmu održani svi polufinalni mečevi seniorskog prvenstva hrvatske u boksu, nakon čega smo dobili svih 14 finalista.

U kategoriji do 60 kilograma susresti će se Damjan Hreljević i Matteo Komadina, koji su čistim 3:0 pobjeda savladali svoje polufinalne protivnike. Jednako uspješno svoj je ispit riješio Boris Martinović u kategoriji do 64 kg, a njega u finalu čeka Erik Pijetraj, koji je u malom derbiju ove kategorije savladao Dominika Gubu iz BK Osijeka, osvajača ovogodišnjeg Zagreb Opena.

Mihael Jugović savladao je Matu Rudana, a Petar Cetinić Marka Zeljka u polufinalima kategorije do 69 kilograma i njihov će meč također biti sjajan za pogledati. Uostalom, Cetinića pamtimo po ogromnom srcu prikazanom u njegovom nastupu za Croatian Knightse. Kategorija do 75 kilograma donosi finale između Mladena Sobjeslavskog i Vasyla Klyuse. Ukrajinac je u polufinalu imao svoje vlastite navijače pa se tu može očekivati i dobra atmosfera.

Leo Cvetković osigurao je finale kategorije do 81 kilogram, gdje će ga čekati Damir Plantić i ovo je jedan pravi derbi boksača već dokazanih na internacionalnoj sceni. Ipak, oni pravu derbiji, odnosno mečevi koji bi mogli napuniti dvoranu dolaze u dvije najteže kategorije. Do 91 kilogram će snage ukrstiti Toni Filipi i Alen Babić, dva WSB boksača, dok će superteška kategorija ponuditi duel Marka Miluna i Tomislava Čikotića, koji bi naslovu prvaka Hrvatske u kickboxingu mogao pridodati i ovaj boksački.

Ispod teksta možete pogledati sve seniorske rezultate, kao i one u mlađim kategorijama. Posebno je lijepo vidjeti da ne postoji klub koji dominira, nego da su uspjesi pravilno raspodijeljeni između većeg broja klubova. Leonardo je dao tri finalista, Gladijator dva, dok preostalih 9 finalista dolazi iz različitih klubova.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI