Održano "Croatia East European BJJ Open Championship" u Zaprešiću

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 17.02.2014 11:11h Autor:

Orsat Zovko i Adriana Vuković

Proteklog je vikenda u shoping centru West Gate u Zaprešiću održano veliko BJJ natjecanje "Croatia East European BJJ Open Championship". Osim dobre organizacije turnira koje se održalo na četiri borilišta, priredbu je obilježio i velik broj natjecatelja iz Hrvatske, ali i mnogih država regije, kao i čitave Europe.

Podjeljen je i velik broj kompleta odličja u svim težinskim, dobnim i kvalitativnim kategorijama (pojasevi), a među natjecateljima se našlo i par vrhunskih boraca koji su svojim prisustvom uveličali natjecanje. Razloga za zadovoljstvo imali su i svi slučajni ili namjerni prolaznici koji su sa zanimanjem popratili dobru priredbu.

Tijekom dana su pored borilišta viđena i poznata lica iz svijeta hrvatskog borilačkog sporta poput predsjednika Final Fighta i vlasnika Fight Channela Orsata Zovka ili hrvatskog UFC borca Igora Pokrajca. Zovko je priliku iskoristio za slikanje s osvajačicom odličja i sjajno "jiu-jitsericom" Đakovčankom Adrianom Vuković. Vuković je inače članica Cris Cyborg MMA tima i želja joj je uskoro se natjecati s najboljim MMA borkinjama svijeta.

Sve rezultate natjecanja možete pročitati na sljedećem LINK-u.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI