Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Održana press konferencija nakon FFC 14 spektakla u Ljubljani! | Fight Site

Održana press konferencija nakon FFC 14 spektakla u Ljubljani!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 04.10.2014 12:27h Autor:

FFC 14 press konferencija

Nakon spektakularne priredbe u petak navečer u slovenskom glavnom gradu održana je FFC 14 press konferencija na kojoj su sudjelovali Orsat Zovko, predsjednik FFC-a, Marko Petrak, glavni urednik FC-a te pobjednici Denis Chorchyp, Miran Fabjan i Marcin Prachnio kao i prvi FFC prvaci, Antun Račić i Samo Petje.

Konferenciju za medije otvorio je predsjednik Final Fight Championshipa, Orsat Zovko:
"Iznimno sam zadovoljan ovim eventom i borbama koje smo imali priliku gledati večeras. Htio bih čestitati pobjednicima i prvim FFC prvacima koji su definitivno zaslužili pojaseve. U Ljubljani se uvijek osjećamo kao kod kuće i spletom okolnosti već smo treći put u Ljubljani u godinu dana. Iako smo imali iznimno dobre mečeve, odaziv publike nije bio onakav kakav zaslužujemo svojom kvalitetom koji smo već dokazali, pa ćemo u narednih nekoliko tjedana odlučiti hoće li se Ljubljana ponovno naći na popisu naših evenata."

Na riječi g. Zovka nadovezali su se i borci i vidno oduševljeni prvi FFC prvaci Antun Račić i Samo Petje.

"Ovo je velika pobjeda za mene, najveća u mojoj karijeri. Htio bih zahvaliti FFC-u na ovoj prilici, nadam se da će mi ovo biti odskočna daska možda, a moram priznati da je Lemmy bio izvrstan i opasan protivnik. Iznimno ga cijenim.", rekao je Antun Račić.

Miran Fabjan je nakon tri poraza napokon ostvario pobjedu. "Moram priznati da sam se ovoga puta borio hladne glave. Inače se volim potući i kad ruke polete više ne razmišljam. Ovoga sam puta imao taktiku i nisam izgubio kontrolu već sam dosta kalkulirao i mislim da je to zaslužno za moju pobjedu. Očito ću morati tako i na sljedećem meču, a ovaj pojas mi se jako sviđa!"

Denis Chorchyp je odnio spektakularnu pobjedu nad bosansko-hercegovačkim borcem Dženanom Poturkom koji u borilačkom svijetu kotira kao vrlo opasan i ozbiljan protivnik, a Denis taj izazov očito nije nimalo olako shvatio. "Ovo mi je definitivno najveća pobjeda u karijeri. U zadnje sam se vrijeme posve posvetio treninzima, a manje glazbi i mislim da se to i osjetilo." Denis se zahvalio vodstvu FFC-a na prilici i kroz smijeh u polu-šali također dodao da je i on bacio oko na pojas.

Nakon ove priredbe u Ljubljani, FFC putuje u Poreč s još zanimljivijim "fight cardom" i novim borbama za titulu 31. listopada!

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI