Održana press konferencija FFC06: Jurković i Poturak najavili rat pa neka bolji pobijedi (FOTO)

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 12.06.2013 17:11h Autor:

Photo by Fight Channel - Ivana Kaurloto

Suncem okupani Poreč spreman je za FFC06! Najveći borilački spektakl kojeg je Istra ikada imala, stigao je u Poreč!

Fantastičan ambijent prekrasne Valamarove Vile Polesini ugostio je službenu press konferenciju povodom borilačke priredbe FFC 06 Poreč. Ako je vjerovati narodnim mudrostima, da po jutru se dan poznaje, FFC-ovo gostovanje u Poreču je počelo izvrsno te nema sumnje da će i priredba u petak biti pravi spektakl!

Tik do mora, uz lagani povjetarac i temperaturu od savršenih 24 stupnja Celzijeva, okupljenim predstavnicima medija predstavljena je priredba te su borci najavili svoje mečeve.

"Ambijent pred Vilom Polesini nalik je predstavljanju nekog holivudskog filma u Cannesu", istakao je glavni producent priredbe Orsat Zovko koji je zahvalio Valamar hotelima te Gradu Poreču na gostoprimstvu. Zovko je istakao da, kao i dosadašnje, i FFC06 priredbu gledatelji mogu gledati u preko 50 zemalja svijeta, kako uživo tako i u delayu. "Ovo je definitivno najjači fight card kojeg je neka FFC priredba dosad imala", naglasio je Zovko.

U predstavljanju popisa borbi, Zovko je naglasio glavnu borbu, okršaj najboljeg bosanskohercegovačkog kickboksača Dževada Poturka protiv domaćeg i izvrsnog Igora Jurkovića. Co-main event Zhuravlev vs Gerges, Zovko je istakao kao "borbu koju cijeli svijet iščekuje i koji je na top svjetskoj razini", Osim ovih borbi, Zovko je istakao nastupe Igora Emkića, Ivana Bilića te atraktivnu borbu Ilić vs Poljak.

"Ovo će biti prava borilačka predstava i nema sumnje da će publika uživati. Ja sam odlično trenirao i super se osjećam. Domaća publika za mene je dodatna motivacija, ali neka bolji pobijedi", sportski je istakao Igor Jurković koji je dodao kako posebno cijeni svojeg protivnika Dževada Poturka, kojeg i "cijeli borilački svijet poštuje kao vrhunskog borca".

"U Hrvatskoj se ne osjećam kao u gostima, već kao kod kuće. Orsat Zovko i FFC su nam omogućili da u regiji imamo priredbe na vrhunskom svjetskom nivou i da ni u čemu ne zaostajemo kvalitetom za svjetskim priredbama. Iako je Igor kod kuće, vjerujem da će publika u petak navijati za onoga borca koji bude bolji. Igor je izvrstan borac i njegovo vrijeme tek dolazi", istakao je Dževad Poturak.

"Ovo je najveći ispit moje karijere i stoga sam zahvalan gospodinu Zovku što mi je dao ovu priliku. Moja prednost preda Fabjanom je ta što mojih borbi nema na YouiTubeu pa su njemu pripreme bile teže dok sam ja sve njegove borbe pregledao i pripremio taktiku prema njegovim slabim točkama.", rekao je Ivan Bilić.

Na kraju press konferencije, Zovko je kratko najavio i sljedeću priredbu FFC 7 koja će se 6. rujna održati u Sarajevu.

Organizatori su pozvali gledatelje da požure kupiti svoju ulaznicu za spektaktl koj u porečkoj dvorani Žatika počinje u petak 14. lipnja u 20.30 sati! Ulaznice su dostupne u sustavu Eventim te na prodajnim mjestima Tiska.

Zorana Jagodić
[email protected]

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI