Održana presica za FFC 10: "Skoplje čeka najveći borilački spektakl u povijesti Makedonije"

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 12.12.2013 15:48h Autor:

Photo by Ivana Kaurloto (Fight Channel)

Sigurno najveći borilački spektakl u povijesti Makedonije se približio još jedan korak bliže samom finišu. Danas je, naime, u službenom hotelu Final Fighta, "TCC Grand Plaza" hotelu, održana press konferencija i službeno vaganje.

Na druženju s novinarima su bili čelnici FFC-a, predsjednik Orsat Zovko i glavni urednik Fight Channela, Marko Petrak, kao i najveće zvijezde priredbe. Prije sve bivši UFC prvak Ricco "Suave" Rodriguez, domaći protagonisti koji sutra nastupaju pred vlastitom publikom Slobodan Kajmakoski i Ile Risteski, te jedan od najboljih europskih kick boksača, Rushtemi Kreshnik.

U uvodu Zovko je najavio spektakl u dvorani Boris Trajkovski, ali i planove za iduću 2014. godinu.

"Ovo nam je zadnja priredba u ovoj godini, a već sada smo napravili plan za iduću. Ovih dana ćemo iznjeti i detaljne informacije, no u igri su dodatne strane destinacije poput Beča, Pariza, Praga i Dubaija", poručio je Zovko pozvavši sve borilačke fanove da sutra dođu podržati Final Fight u Skopju.

Rodriguez se zahvalio organizatorima, ali i brojnim makedonskim fanovima koji će ga sutra podržati u meču protiv Grka Batzelasa. Dvojac je ujedno i predvodnik spektakla u Skopju.

"Ovo je najteži do sada protivnik za mene u FFC-u. Radi se o sjajnom hrvaču velikih gabarita. Vjerujem da ću prvi put u Final Fightu otići u drugu rundu dvoboja, a siguran sam da me čeka težak i zanimljiv meč. Očekujte da će ovo biti jedna od poslastica Final Fighta u Skopju", poručio je bivši UFC prvak koji je već dva puta uspješno nastupio na FFC priredbama završivši svoje protivnike već u prvoj rundi.

Vrlo koncizan i kratak je bio i domaći predstavnik Slobodan Kajmakoski koji će nastupiti pred svojim idolom Mirkom "Cro Cop" Filipovićem.

"To mi puno znači. Poznajem Mirka i već sam s njim trenirao. Ovo je ostvarenjme mojih snova. Protivnik je težak, radi se o sjajnom hrvatskom udaraču, no vjerujem u svoju pobjedu", poručio je makedonski kick bokser.

Slično razmišlja i drugi Makedonac u kick boks dijelu – Ile Risteski. Njega u dvorani Boris Trajkovski čeka Albanac Shkodran Veseli.

"Kvalitetan protivnik, no uz svoju publiku ja vjerujem u pobjedu. Final Fight je nešto najveće u borilačkom sportu što je došlo u Makedoniju pa se nadam da će dvorana biti puna i da će me bodriti mnogi Makedonci", poručio je Risteski.

Na kraju se novinarima obratio i Albanac s belgijskom putovnicom Rustemi Kreshnik. On će se sutra boriti protiv opasnog Hrvata Dine Beloševića.

"Ogroman je pritisak na mojim leđima. Prvi put ću se boriti na ovom teritoriju, uopće na Balkanu i imam veliku tremu jer se od mene dosta očekuje. Osim toga, Dino je 'underdog' u ovom meču pa se od mene očekuje da ću pobijediti. Ponavljam, u glavi mi je najveći pritisak u karijeri", zaključio je Kreshnik.

Ulaznice za borilački spektakl FFC 10 koji se održava u petak, 13.12. u dvorani Boris Trajkovski se mogu kupiti u sustavu "Karti za se" već po cijeni od 5 eura.

FFC 10 – Skoplje
13.12. Boris Trajkovski Hall

MMA

Ricco Rodriguez (USA) vs. Nestoras Batzelas (GRE), HW
Gzim Selmani (ALB) vs. Tomaž Simonič (SLO), HW
Vaso Bakočević (MNE) vs. Svetozar Enchev (BUL), -70kg
Kostadin Enev (BUL) vs. Patrick Pereša (CRO), -70kg
Viktor Stojanov (MK) vs. Matija Blažičević (CRO), -72kg
Risto Dimitrov (MK) vs. Georgios Vardis (GRE), -66kg

KB

Rustemi Kreshnik (ALB) vs. Dino Belošević (CRO), HW
Mladen Brestovac (CRO) vs. Kirk Krouba (BEL), HW
Igor Mihaljević (CRO) vs. Tomaš Hron (CZE), HW
Ile Risteski (MK) vs. Shkodran Veseli (ALB), -77kg
Igor Emkić (BiH) vs. Kleanthis Mavropoulos, -86kg
Slobodan Kajmakoski (MK) vs. Teo Mikelić (CRO), -70 kg

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI