Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Održana borilačka priredba u Makedoniji, Hrvati slavili šest puta! | Fight Site

Održana borilačka priredba u Makedoniji, Hrvati slavili šest puta!

Vijesti iz regije 26.10.2015 11:56h Autor:

Foto: Dalmacija News

Prošlog vikenda, 24. listopada u Makedoniji je održana Macedonia Fight Night 3 priredba u produkciji NFCL-a. U sportskoj dvorani Gemizdii u gradu Velesu okupilo se čak 5200 posjetitelja koji su imali priliku uživati u 18 MMA borbi.

Nastupili su brojni makedonski i regionalni borci, a od domaćih imena pobjede su ostvarili Aleksandar Rakas, Zvone Vrkić, Edo Čavrk, Damir Knego, Domagoj Obradović i Petar Crmarić. U glavnoj borbi večeri Bosanac Dževad Muftić je nokautirao Makedonca Iliju Andova, a Srbin Miloš Dujčinović, koji je trebao nastupiti protiv Tea Radnića, je diskvalificiran jer je čak dva puta pao na vaganju.

Uz dobru posjećenost i pregršt borbi čitava priredba je bila uspješna i organizatori su i više nego zadovoljni borilačkiom priredomu koju su priredili.

Kako prenosi dalmacijanews.hr, supervizor NFCL-a Frano Žižić poručio je:

"Uspjeli smo u još jednom, naizgled jako teškom zadatku i organizaciji velikog, dosad ponajboljeg turnira iz NFCL serije turnira i odrađen je lavovski dio posla, a raduje nas što je ispred nas niz turnira koji će također, nadamo se, biti jako dobri i posjećeni kao ovaj u Makedoniji."

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI