Održan veliki VIP party povodom dolaska Fight Channela i FFC-a u SAD, američki investitori oduševljeni!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 18.06.2015 15:26h Autor:

Orsat Zovko i Michael Buffer

U srijedu 17. lipnja, je u poznatom holivudskom W Hotelu održana velika VIP "zabava s crvenim tepihom“ povodom potpisivanja ugovora između hrvatske Fight Channel Grupe i američke producentske kompanije Hoplite Entertainment i to sve u svrhu širenja ovog hrvatskog brenda na američko tržište.

Domaćini ove gala zabave bili su vlasnik Fight Channela i predsjednik FFC-a, gospodin Orsat Zovko i gospodin Jon Smith, izvršni direktor Hoplite Entertainmenta, novog strateškog partnera Fight Channel Grupe. Tvrtka Hoplite Entertainment će pružati punu podršku u produkcijskom smislu svakoj FFC priredbi koji Fight Channel World tijekom 2016. planira održati u SAD-u.

Umjesto očekivanih dvjestotinjak VIP gostiju, zabavu je posjetilo čak tristo uzvanika, među kojima su se našli razni poznati holivudski producenti, glumci i slavni ljudi, a od poznatih gostiju svakako treba istaknuti Bellatorovog borca i bivšeg UFC-ovca, Cheicka Konga, ali i lice svih velikih borilačkih spektakala, Michaela Buffera, autora poznate rečenice „Let's Get Ready to Rumble“ i Zovkovog dobrog osobnog prijatelja koji je radio kao najavljivač i na nekoliko evenata u Hrvatskoj.

Na zabavi je bilo i nekoliko velikih američkih investitora koji su izrazili velik interes za ulaganje u hrvatske brendove te koji su bili impresionirani onime što je Fight Channel Group postigao u vrlo kratkom vremenu. Najviše su bili zadivljeni visokom razinom i kvalitetom produkcije Final Fight Championshipa, najveće uzdanice ove rastuće tvrtke.

Vidno zadovoljan nakon ove prave holivudske zabave, g. Zovko je izjavio:

"Iznimno sam zadovoljan. Štoviše, i više sam nego zadovoljan time kako je prošlo ovo svečano primanje. Interes je bio čak i veći negoli smo očekivali te je došlo još više važnih uzvanika. Ono što je meni najbitnije je to da su svi koji su došli oduševljeni Fight Channelom i FFC-om.“

"Večinu sam večeri samo slušao pohvale na dosadašnje rezultate koje smo ostvarili. Od velike nam je važnosti to što se na zabavi pojavilo i nekoliko važnih investitora koji su spremni uložiti u ovaj projekt, i to u ovom trenutku, jer ga smatraju perspektivnim. Neću još otkrivati previše, ali u 2016. planiramo dvanaest FFC evenata u SAD-u i Meksiku te osam u Europi,“ zaključio je Orsat Zovko.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI