Odrađena vaga za FFC 36: Sve je spremno za spektakl u Vegasu!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 09.05.2019 14:14h Autor:

Photo: FFC

Sve je spremno za FFC 36 i glavnu borbu za titulu srednje divizije u kojoj će rukavice ukrstiti Ukrajinski prvak Mykyta Chub i bivši velter izazivač Francois Ambang.

Prvak je uoči obrane titule na vagi imao 84,5 kg, dok je njegov protivnik bio malo teži s 84,7 kg, iako ovu kategoriju dolazi iz veltera. Chub se svakako nada da će nastaviti dominirati srednjom divizijom, poraziti protivnika te da će ostati na tronu pod svaku cijenu.

Vrlo obećavajuć meč donosi i sunaslovna borba FFC-a 36. Soslan Abanokov se bori s Journeyjem Newsonom, iako Newson nije zadovoljio granicu bantam divizije u dva pokušaja. Stoga je obavezan dati dio svog honara protivniku.

Zach Juusola i Tristan Connelly su imali po 72, 3 kg. Kanadski je borac uspio skinuti kile točno na gram unatoč činjenici da je u meč uletio u zadnji tren kao zamjena. I Juusola i Connely su dali sve od sebe da verbalno prije meča jedan drugom poremete fokus, ali pravu ćemo akciju vidjeti u ringu ovog četvrtka od 19 sati po lokalnom vremenu.

I domaći borci Ray Ostrander i Jordan Leavitt zadovoljili su vagu i limit pero divizije, kao i David Steineke i Robert Trujillo koji danas odrađuju svoj profesionalni MMA debi.

FFC 36 Weigh In Results

Mykyta Chub © (84,5 kg) vs. Francois Ambang (84,7 kg)
(Borba za titulu srednje divizije, kick-boksing)

Soslan Abanokov (61,3 kg) vs. Journey Newson (62,2 kg)*
(Bantam divizija MMA)

Zach Juusola (72,3 kg) vs. Tristan Connelly (72,3 kg)
(Catchweight -72,5 MMA)

Ray Ostrander (65,7 kg) vs. Jordan Leavitt (66,1 kg)
(Pero divizija MMA)

David Stieneke (65,7 kg) vs. Robert Trujillo (65,3 kg)
(Pero divizija MMA)

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI