Odaberite ring curu za FFC Futures 1 u Opatiji! (FOTO)

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 23.02.2014 17:49h Autor:

Ring cure

U Opatiji, ali i na cijeloj regionalnoj borilačkoj sceni počeli su se odbrojavati posljednji dani do početka Final Fight Championship sezone 2014 koja starta eventom iz serije Futures.

01. ožujka na rasporedu je prvi event FFC-a ove godine na kojem će se u što boljem svijetlu pokušati pokazati čak 80-ak mladih boraca iz cijele Europe, ali i šire, a u glavnim mečevima večeri čekaju nas spektakularni okršaji Eddieja Sancheza i Stipe Bekavca te Ivana Stanića i Patricka Van Reesa.

Neizostavni dio svakog borilačkog spektakla su, naravno, ring cure, a ovog puta traži se upravo vaša pomoć pri odabiru najljepše cure!

U užu konkurenciju za ring curu na FFC Futuresu 1 ušlo je pet djevojaka, a koja od njih će imati priliku ući u ring i predstaviti se Hrvatskoj i svijetu odlučit će glasovi putem Facebooka.

Pogledajte fotografije nominiranih cura i do srijede 26.02. u 15 sati lajkajte najljepšu za koju želite da postane ring cura FFC Futuresa 1! Album možete pronaći ovdje.

Podsjetimo, ulaznice za event u Opatiji već se nalaze u pretprodaji (Monokini Opatija, Beto Matulji, Kavana Lovran i Dallas Music Shop Rijeka) po cijeni već od 50 kuna!

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI