Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Odaberite najboljeg hrvatskog K1 borca godine! | Fight Site

Odaberite najboljeg hrvatskog K1 borca godine!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 15.12.2013 15:00h Autor:

Izbor za borca godine

Fight Site je još prije gotovo mjesec dana najavio održavanje izbora za najboljeg hrvatskog K-1 i MMA borca godine, a osim što će pobjednika odabrati stručni žiri, svoj izbor imat će i borilački fanovi, odnosno posjetitelji ovog portala.

Nakon što je u Skoplju u petak održan FFC 10 te kandidirani borci više nemaju ugovorenih mečeva do kraja ovog mjeseca, napokon su se ispunili svi uvjeti da se održi glasanje. Spomenimo i da je Mirko Filipović kao najbolji hrvatski borac svih vremena u ovom slučaju izvan konkurencije.

Tijekom sljedećih nekoliko dana svoje glasove, odnosno bodove, podijelit će stružni žiri za K1 borca godine:

Fight Channel: Orsat Zovko, Marko Petrak i Zoran Zdelar.

K1 treneri: Leonard Komšić (King), Aleksandar Pupac (Spartan Gym), Mladen Kranjčec (OFC), Marko Žaja (Pit Bull) i Srđan Špirk (Zagreb MT Gym)

Sportski novinari: Dražen Brajdić (Večernji list), Hrvoje Špoljarić (Sportske novosti), Slobodan Mufić (slobodni novinar) i Željko Vela (Nova TV).

Službeni kandidati za nagradu nakon trenerskih nominacija su Brestovac Mladen, Jurković Igor i Preteni Agron.

Kako je glasao stručni žiri bit će objavljeno u srijedu u večernjim satima, a tijekom idućih 48 sati, odnosno do utorka 17. prosinca 2013. u 15 sati, u anketi svog borca godine mogu birati posjetitelji Fight Sitea…

Glasanje za najboljeg hrvatskog MMA borca godine bit će održano za tjedan dana.

[anketa=135]

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI