Obračun u ringu: Saznajte čitav popis borbi u splitskom Spaladiumu! (VIDEO)

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 20.05.2015 15:49h Autor:

Venum World Series

Već smo najavili da će se u subotu, 30. svibnja u splitskoj Spaladium Areni, održati odličan borilački event "Obračun u ringu 13" koj je ujedno i turnir iz serije Venum Victory World Series. Sada je poznat i čitav popis mečeva, ali i polufinala dva turnira koja ćemo gledati iste večeri (72,5kg, 95kg). Podsjećamo da ćemo u Spaladiumu vidjeti ponajbolje dalmatinske borce što u kick boksingu, što u profesionalnom boksu, što u slobodnoj borbi.

Prvi turnir iz serije Venum Victory World Series je održan u Milanu, drugi ćemo pratiti sada u Splitu, a slijedi portugalski Lisabon, kao i turnir u dalekoj Panami. Samo finale je rezervirano za Pariz.

Toni Čatipović će Hrvatsku predstavljati u kategoriji do 95 kilograma te će se u polufinalu susresti s Francuzom Guy Pacome Assijem. Drugo polufinale čine Igur Bugenko iz Bjelorusije i Stefan Anđelković iz Srbije. Hrvatska ima predstavnika i u  kategoriji do 72.5 kg, a to je Luka Tomić. On će se u polufinalnom dvoboju susresti s Aleksaderom Rainesom iz Dominikanske Republike. Drugo polufinale će se odigrati između Aleksandra Topić iz Srbije i Phililippea Salomona iz Francuske.

Zanimljivi su i "super mečevi" prema kick boksing pravilima, a posebno onaj između Agrona Pretenija i Denisa Marjanovića. Obojica su nastupala na velikim borilačkim spektaklima. Preteni je dospio do samog finala turnira Legend, dok smo Marjanovića redovito gledali u FFC ringu. Meč će se održati u kategoriji do 85 kilograma. U Spaladiumu će nastupiti i sjajni Toni Milanović i to protiv Čeha Jana Soukupa, te Matijas Barić protiv Poljaka Bartolomeja Wydre.

Javnost će zasigurno zanimati i nastup Ante Delije. Jedan od najboljih hrvatskih teškaša će se susresti s Mađarom Tiborom Sosom. Dubrovčanin će pokušati nastaviti odličan niz pobjeda koji je iza njega.

Priredba počinje u subotu 30. svibnja u 20 sati. Fight Site vam prvi ekskluzivno donosi i najavni video spot.

Obračun u ringu 16

Turnir Venum Wvs do 72.5kg

Luka Tomić (Hrvatska) vs Aleksander Raines (Dominikanska Republika)
Aleksandar Topić (Srbija) vs Philippe Salmon (Francuska)

Turnir Venum Wvs do 95kg

Toni Čatipović (Hrvatska) vs Guy Pacome Assi (Francuska)
Igor Bugenko (Bjelorusia) vs Stefan Anđelković (Srbija)

K-1 super fights:

Ivan Vladimir (Hrvatska) vs Chingiz Allazov (Bjelorusia)
Toni Milanović (Hrvatska) vs Jan Soukup (Česka)
Matijas Barić (Hrvatska) vs Bartolomej Wydra (Poljska)
Agron Preteni (Hrvatska) vs Denis Marjanović (BiH)

Profi box:

Stjepan Vukdelija (Hrvatska) vs Petar Mrvalj (BiH)
Frane Radnić (Hrvatska) vs Rastislav Frano (Slovačka)

MMA

Teo Radnić (Hrv) vs Adam Horvat (Mađarska)
Ante Delija (Hrv) vs Tibor Sos (Mađarska)

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI