Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Obračun “Švicaraca”? Šljivar izazvao legendarnog Petra Majstorovića! | Fight Site

Obračun “Švicaraca”? Šljivar izazvao legendarnog Petra Majstorovića!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 18.06.2017 11:19h Autor:

Petar Majstorović i Enver Šljivar

U Švicarskoj bi moglo doći do vrlo zanimljivog kickboxing duela dva borca porijeklom s naših prostora. Naime, Enver Šljivar je odlučio javno izazvati K-1 legendu Petra Majstorovića.

42-godišnji Majstorović se prije tjedan dana vratio borbama nakon četverogodišnje pauze te na eventu imena “K1 Andy Hug Memorial” savladao Janoscha Nietlispacha tehničkim nokautom u ekstra rundi. Budući da već neko vrijeme spominje Šljivara, bosanski Švicarac mu je odlučio uzvratiti izazovom na meč. Objavio je Facebook status koji u cijelosti prenosimo.

“Dragi prijatelji, poziv Petra Majstorovića, dugogodišnjeg “šampiona” u teškoj kategoriji i K-1 borca. Izazivam te da izađeš u ring i boriš se protiv mene! To ćemo napraviti kako nalažu svjetska pravila, pet puta po tri minute, jer i Andy Hug se tako borio. Ne kao ti, organiziraš sam event i promijeniš pravila te se boriš tri puta tri minute za svjetski K-1 pojas. To je sramota! Nažalost, nisam imao priliku i čast da se borim s bivšim K-1 borcima, ali sam sigurno da mnogi mladi sportaši, pa tako i ja, imamo talenta da takve pobijedimo. Bitno je podržavati mlade sportaše i davati im priliku za dokazivanje, a pravi borci i legende nikada neće biti zaboravljeni. Petar zna samo bespotrebno komentirati te vrijeđati mene i moju ekipu Top Team Zurich, kao i mog trenera Mirka Kuhna, koji me podržava i nastoji da se ovaj meč održi. Tada bi svi vidjeli kako sam bolji od novog šampiona Petra Majstorovića. Pošto si iskusan borac, trebao bi imati sportsku čast i ne bi trebao odbijati borbu. Vidim da me ne smatraš opasnim borcem tako da ne znam zašto i dalje diskutiraš te se izvlačiš. Nadam se kako ćemo se uskoro vidjeti na eventu na kojem će biti najavljena borba Petar Majstorović vs. Enver “Iron Bull” Šljivar”.”

Šljivara smo gledali u rujnu prošle godine na FFC eventu u Linzu, kada je poražen odlukom od Tomislava Čikotića u teškaškom okršaju. Šljivar je taj meč odradio nakon ranijeg loma ruke, koja nije dobro zarasla te je ozljedu obnovio. Tako je njegova rehabilitacija trajala sve do veljače, uz strogo mirovanje. U ožujku je počeo trenirati, trebao je nastupiti na gore spomenutom eventu, no nije se dogovorio s organizacijom i tu su nastala nesuglasice između njega i Majstorovića.

Što se tiče Majstorovića, on je u svojoj karijeri ostvario 71 pobjedu i 22 poraza, a veliki broj nastupa odradio je u najvećoj kickboxing promociji, K-1. Iako je više puta bio blizu, nikada nije uspio doći do nastupa na finalnom K-1 Grand Prixu, najprestižnijem kickboxing turniru.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI