Objavljeni svi parovi Glory spektakla: Jurković protiv Andersona Silve, a onda Saki!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 20.11.2012 13:01h Autor:

Glory Grand Slam

Glory je u utorak objavio sve parove prvih mečeva koji će se 31. prosinca održati na velikoj priredbi u suradnji s Dreamom, a na kojoj ćemo dobiti i prvaka njihovog Grand Slama u teškoj kategoriji. Hrvatski predsjednik Igor Jurković nije prošao tako loše prilikom ždrijeba, prvi protivnik bit će mu Anderson "Braddock" Silva!

Saitama Arena ponovno će posljednjeg dana 2012. godine ugostiti jednu iznimno zanimljivu borilačku priredbu, radit će se gotovo sigurno o najjačem eventu godine kad je u pitanju K-1 borilačka disciplina. To možemo zahvaliti Gloryju i njegovom turniru teškaša u kojem sudjeluje 16 boraca, a radi se o gotovo trenutno svim najboljim borcima na svijetu. Nedostaju možda tek dva ili tri imena koja su se odlučila svoju priliku tražiti u K-1 Risingu.

Hrvatski borac Igor Jurković borit će se u prvom meču protiv Andersona "Braddocka" Silve te možemo biti relativno zadovoljni kako je naš predstavnik prošao prilikom ždrijeba, pogotovo kad se uzme u obzir da je odmah mogao dobiti nekog od nositelja poput Semmyja Schilta, Gokhana Sakija, Daniela Ghitu…

Nositelji na ždrijebu određeni su još prije nekoliko dana, a sada napokon znamo i sve parove osmine finala Gloryjeva turnira.

Podsjetimo, borci će u svim mečevima osim u onom finalnom imati runde po dvije minute, a u slučaju da netko bude u bodovnoj prednosti nakon dvije runde automatski se proglašava pobjednikom. Iako nekim borcima takav sustav neće odgovarati, radi se o relativno dobroj ideji s obzirom na to da će finalisti ipak u jednoj noći morati odraditi čak četiri borbe.

Ukoliko pobijedi Silvu, Jurkovića nakon toga čega bolji iz meča Saki VS Raomoru, a u polufinalu se može dogoditi da se Igor sretne sa Semmyjem Schiltom!

Jurkovićev protivnik u svojoj je karijeri po K-1 pravilima odradio ukupno 41 borbu te je u njih 33 slavio. Trenutno se ne može pohvaliti baš najboljim rezultatima u posljednje vrijeme, poražen je u tri zadnje borbe. Gubio je sudačkim odlukama od Catalinu Morosanua, Badr Harija i Remyja Bonjaskyog u listopadu ove godine. Treba ipak spomenuti da je i pobjeđivao neka prilično zvučna imena, a vrijedi izdvojiti slavlja nad Freddyjem Kemayjom, Stefanom Lekom, Hesdyjem Gergesom, Danyjom Ilungom i Rodneyjem Glunderom.
 

Glory Grand Slam:

Semmy Schilt vs. Brice Guidon
Rico Verhoeven vs. Sergei Kharitonov
Raomoru vs. Gokhan Saki
Igor Jurković vs. Anderson "Braddock" Silva
Filip Verlinden vs. Remy Bonjasky
Jamal Ben Saddick vs. Errol Zimmerman
Mourad Bouzidi vs. Peter Aerts
Fabiano "Cyclone" Aoki vs. Daniel Ghita

Zoran Zdelar
[email protected]

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI