Objavljeni najbolji trenuci Soldićevog demoliranja dosadašnjeg KSW prvaka (VIDEO)

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 29.12.2017 18:52h Autor:

Soldić vs. Mankowski

Prošlo je šest dana otkako je Roberto Soldić demolirao dosadašnjeg KSW prvaka velter kategorije, Borysa Mankowskog, postavši novi nositelj pojasa poljske MMA promocije. Sada je ispred nas i video s najboljim trenucima Robertovog fantastičnog nastupa.

“Vitez iz Viteza” je svoju najbolju borbu u karijeri odradio upravo kada je bilo najvažnije. Na velikoj je sceni, nakon što je borbu prihvatio samo deset dana prije održavanja, doslovno prebio sjajnog Borysa Mankowskog, čime je potvrdio kako je u ovom trenutku vjerojatno jedan od najboljih velteraša izvan dvije najveće američke MMA promocije.

“Welcome to the Jungle” pjesma je koja se nalazi kao pozadinska glazba ovog videa i svakako je odličan opis onoga što se dogodilo u Katowicama. Soldić je, posebno drugu i treću rundu, izgledao kao divlja zvijer puštena s lanca, a njegov protivnik je krajnjim naporima trpio štetu. Mankowski se nije predavao, no nakon tri runde jednostavno više nije bio u stanju ući u četvrtu dionicu, jer to nikako ne bi bilo dobro po njega.

Pogledajte kako je izgledao fantastičan nastup Roberta Soldića, 22-godišnjaka koji svakom borbom izgleda sve bolje i ubojitije.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI