Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Objavljena prva najava i plakat za 9. Noć Gladijatora u Dubrovniku (FOTO) | Fight Site

Objavljena prva najava i plakat za 9. Noć Gladijatora u Dubrovniku (FOTO)

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 13.06.2014 17:52h Autor:

Objavljen je prvi plakat te automatski s njim i prva imena za 9. Noć Gladijatora u Dubrovniku. Također, napokon je poznat i protivnik Ante Delije u glavnoj borbi, a to je Valentijn Overeem, stariji brat velike zvijezde Alistaira, koji je posebno popularan u ovim krajevima.

Ante Delija (10-2) tako je saznao ime svog novog protivnika, nakon što je otpala mogućnost borbe protiv Jamesa Thompsona, koji je nedavno pobjedom debitirao u Bellatoru. To je Valentijn Overeem (32-35), 37-godišnji stariji brat jednog od najboljih teškaša svijeta, Alistaira Overeema.

Valentijn profesionalno nastupa od 1996. godine. Bio je zvijezda organizacija Rings i Pride, a također je nastupao u Strikeforceu i KSW-u. Kroz turbulentnu karijeru često su se izmjenjivale serije pobjeda i poraza, koje mu nisu dozvolile da dođe do nekog većeg uspjeha. Zanimljiva je činjenica da su samo 2 borbe, od njegovih ukupno 67 borbi, otišle do sudačke odluke.

U najboljoj formi bio je 2000. i 2001. godine, kada je došao i do svoja dva najveća "skalpa", a to su Renato 'Babalu' Sobral i Randy Coutere. U posljednje tri godine nastupio je osam puta, a savladao je samo Marcina Rozalskog u KSW-u. U svojih posljednjih pet borbi nokautiran je u prvoj rundi.

Na eventu će nastupiti svi najbolji dubrovački borci, kao što su Maro, Kristijan i Baldo Perak te Antun Račić, no njihovi protivnici još nisu poznati.

Noć Gladijatora 9 održat će se 3. srpnja na Tvrđavi Revelin, a poseban gost je David Morales, koji će nastupiti na after partyu u Klubu Revelin.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI