Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Objavljen datum za Serbian Battle Championship 2 | Fight Site

Objavljen datum za Serbian Battle Championship 2

Vijesti iz regije 28.09.2013 08:50h Autor:

Serbian Battle Championship 2

Nakon prve izuzetno uspješne i vrlo posjećene Serbian Battle Championship manifestacije, dočekali smo i drugo izdanje ove organizacije koje obećava da će ostati dosljedna taktu svog pilot eventa. Prošlog prosinca je mala dvorana Spensa u Novom Sadu bila, po riječima očevidaca "puna do vrha", stoga su se organizatori ovog puta odlučili za veliku dvoranu Spensa, a po svemu sudeći i ona će se napuniti.

Datum SBC2 je trenutno određen za 16. studenog. Fight card još nije objavljen, ali možemo pretpostaviti da ćemo u glavnom dijelu večeri vidjeti same čelnike ove organizacije, pionire srpskog MMA svijeta Bojana i Damira Mihajlovića.

Pored nekoliko vrhunskih grapplera koji potiču iz njihovog okrilja u poznatom Family Fight Teamu, možemo očekivati da će se na spisku mečeva pronaći još poneko poznato ime. To i slična iznenađenja još nisu službena, ali će biti poznato široj publici u skorije vrijeme.

PODIJELI
,
Autor:

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI