Objavljen cijeli popis mečeva za Noć Gladijatora 8!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 15.12.2013 20:06h Autor:

Noć gladijatora 8

Ovogodišnji event Noć Gladijatora 8, pružit će mnoštvo zanimljivih borbi, od naših renomiranih boraca poput Delije, i Račića, do mladih nada koje će tek hrvatska MMA scena upoznati kao što su Antonio Kaznačić i Goran Lovrić.

23-godišnji teškaški talent Ante Delija, biti će poslastica večeri u okršaju s iskusnim Ukrajincem Sergeyem Sokhom, dok turnir četvorice koji predvodi Antun Račić, neće biti ništa manje zanimljiv!

Borba Večeri:

Ante Delija vs Sergey Sokha (+93kg)

Nakon prvog poraza u karijeri protiv Dion Staringa na FFC-u, Ante nastavlja svoj put prema najvišim organizacijama svijeta korak po korak. Kao što je i sam rekao, taj poraz ga je vratio na početak i borbu iščekuje kao onu prvu u kojoj je trijumfirao protiv Saše Lazića. Antina želja u 2014. je da ostvari revanš protiv Staringa,  i osveti taj poraz, a nakon toga osvajati veće planine nego što je Starring. Kako i sam Ante ističe , njegova najveća pobjeda je to što je spreman već s 23 godine boriti se protiv bilo koga.

Na suprot njemu , stajat će Sergey Sokha, iskusni Ukrajinac, koji je do sada nastupao u nekim većim organizacijama poput M-1 global i Pro FC-a. U posljednjih 6 borbi , ima 5 pobjeda, tako da Antu sigurno ne očekuje lagan posao!

Turnir Četvorice (do 66kg):

Antun Račić vs Aris Dogani

Islam Sizbulatov vs. Nicolae Negrea

U prvom polufinalu Antun će se sastati s Grkom Aris Doganiem dok će u drugom polufinalu snage odmjeriti čečenski predstavnik Islam Sizbulatov i talijan Nicola Negrea.

Finale turnira do 66 kilograma biti će ujedno i pretposljednja borba večeri na ovogodišnjoj Noći Gladijatora!

Antun je u 2013. odradio 3 borbe, u kojoj je slavio u 2. Definitivno borba koja će se pamtiti na ovim prostorima u njegovoj kategoriji je njegova borba s Bojanom Kosednarom, koja je zasigurno jedna od najboljih borbi viđenih u dosadašnjim FFC priredbama.

Antunu bi osvajanje turnira sigurno značio veliki uspjeh kao i motivacija ka ostvarivanju najvećih ciljeva ovoga sporta!

Marko Igrc vs Dražen Glavaš (+93kg)

Iskusnog i dobro poznatog hrvatskog teškaša Marka Igrca kojeg smo imali prilike vidjeti i prošle godine na Noći Gladijatora, ove godine dočekat će sudionik finala i superfinala MMA lige Dražen Glavaš.

Marko Igrc je borac iz Zagreba, međutim od lipnja ove godine, stalni je član Gladijator teama , te očekuje podršku dubrovačke publike protiv zvijezde OMS Hrvatske MMA lige i ovogodišnjeg finaliste u teškoj kategoriji Dražena Glavaša.

Damir Knego vs Sashe Samojlovski (+93kg)

Iako mu je ovo prva profesionalna borba, Damir Knego , jedan je od prvih članova Gladijator teama. Njegov matični sport je Judo,a kroz godine rada u Gladijator teamu i podršku njegovog brata Darka Knege, kojeg smo mogli upoznati u prethodne dvije Noći gladijatora, Damir se afirmira u borca mješovitih borilačkih vještina.

Damir je također aktualni amaterski prvak Hrvatske  u teškoj kategoriji, što govori također o njegovom potencijalu i mogućnostima u profesionalnim vodama.

Na suprotnoj strani ringa, čekat će ga Makedonac Sashe Samojlovski. Njemu je to također profesionalni debi, ali to ništa me umanjuje vrijednost ovog okršaja budući da Makedonac već dugi niz godina trenira poznatim makedonskim borcem Goceom Candovskim.

Antonio Kaznačić vs. David Mikuš (-77kg)

17-godišnji Antonio  Kaznačić nastupao je na brojnim amaterskim prvenstvima i polu-profesionalnim borbama. Njegov amaterski omjer je trenutno 10-0, dok mu je polu-profesionalni score također "uredan" s 5-0.

Jedan od najvećih mladih talenata, također je potvrdio svoju dominaciju osvojivši WKF pojas u Varaždinu zajedno sa svojim suborcima Antom Delijom i Kristijanom Perakom.

Borba će se odvijati po polu-profesionalnim pravilima, što bi značilo – uporaba štitnika za noge i podebljane rukavice.

Antonijev protivnik David Mikuš dolazi iz jednog od najboljih MMA klubova u Hrvatskoj, UFC Trešnjevka. Alfa i omega kluba je već dobro poznati sudac Zlatko Klarić, koji garantira za svog borca, jer on nikada ne bi pustio svog borca u ring da ne očekuje pobjedu!

Gordan Lovrić vs. Ivan Zadro (-70kg)

Prva borba večeri predstavit će mlade nade do 70kg po amaterskim pravilima.

Prvi natjecatelj, i član dubrovačkog Gladijatora Goran Lovrić , dugogodišnji je član tima. Njegovi uspjesi su odlični plasmani na amaterskim prvenstvima, kao i nastup u finalu prvenstva Hrvatske gdje je poražen kontroverznom odlukom sudaca. Uz dugi i predani rad s trenerima Stipom Bilobrkom i Brunom Leandrom Lopesom  Gordanovo najopasnije oružje  je BJJ, ali kako sam ističe, spreman je gdje god ova borba završi. Njegov protivnik Ivan Zadro, dolazi iz MMA kluba Arti, koji je također posvećen Jiu-jitsi. Ono što možemo očekivati od ove borbe je izuzetno zanimljiva tehnička borba mladih nada ovoga sporta!

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI