Novi FC report: U "backstageu" FFC-a 3, lijepe polovice UFC-ovaca, Spahović najavljuje novu pobjedu…

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 29.09.2014 07:26h Autor:

Anja Alavanja Romac

Novi FC report donosi mnoge zanimljivosti iz domaćih i stranih ringova i kaveza. Ono što će zanimati sve ljubitelje slobodne borbe i kickboxinga je reportaža o FFC Futuresu 3, a kao najzanimljiviji dio moramo izdvojiti razgovore s borcima iz svlačionica. Saznajte tko je bio razočaran i nakon pobjede, a tko se nadao dodatnoj rundi. Pričali smo i s odličnim Ukrajincima, te saznali misli li Brestovac za Talijana kojeg je pobjedio da je odličan glumac. 

Osim reportaže o FFC futuresu 3, donosimo i intervju sa Spahovićem koji najavljuje pohod na ljubljanski FFC, te razgovor s Igorom Pokrajcem koji najavljuje novu borbu za UFC. The Duke nam je otkrio kako mu je Brazil ostao u lošem sjećanju, te je opisao pripreme za novi meč u prosincu, a dao nam je i "sken" protivnika. 

U novom izdanju emisije FC report donosimo i profil borca koji je kao član Croatian Combat Academy osvojio nastup na finalnom turniru FFC Futuresa; Pleurat Smajli, te priču o Royu "Big Country" Nelsonu. Prilog koji će biti posebno zanimljiv i muškom i ženskom dijelu publike su intimne priče nekih UFC-ovih boraca, koji su predstavili svoje obitelji; zgodne supruge i preslatku dječicu. I za kraj, prilog koji će vas posebno zabaviti; top 5 najbiljih nadimaka boraca UFC-a. 

Budite uz Anju Alavanju Romac i Fight Channel danas, nešto poslije 20 sati. 

 

 

 

 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI