Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Novi FC report: Anto Širić najavljuje pohod na FFC futures 4, donosimo listu najstrašnijih boraca | Fight Site

Novi FC report: Anto Širić najavljuje pohod na FFC futures 4, donosimo listu najstrašnijih boraca

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 22.09.2014 12:16h Autor:

Anja Alavanja Romac

Fight Channel report i ovog vam tjedna donosi zanimljive priče iz svijeta borilačkih sportova. Pogledajte najavu FFC futuresa koji će se održati u Zagrebu, spremnost Mladena Brestovca da sačuva pozitivan "score", te prognoze rezultata mečeva od strane istaknutih trenera i boraca. 

U ovoj vam epizodi predstavljamo svjetskog juniorskog viceprvaka u kickboxingu, Antu Širića, kojeg smo posjetili u njegovoj školi. Anto nam je otkrio kako voli i glumu i pjevanje, te se u emisiji nije libio ni zapjevati. Uz sve to, samouvjereno najavljuje i nastup na četvrtom FFC futuresu. 

Donosimo i priču o Mieshi Tate, koja otvoreno "pljuje" svoju najveću rivalku Rondu Rousey, te priznaje kako joj svaka naslovnica s Rondom stvara velike frustracije. U novom FC reportu pogledajte i TOP 5 najstrašnijih boraca, no samo kad je fizička pojava u pitanju. Listu započinjemo s golemim Bobom Sappom, a tko se još nalazi na listi, saznat ćete večeres u 20 sati i 20 minuta.

Budite uz voditeljicu Anju Alavanju Romac večeras na Fight Channelu.  

 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI