Novi Dinamov golman Migliore otkrio prvu želju: Hoću u ring s Cro Copom!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 12.06.2013 10:45h Autor:

Pablo Migliore

Novopečeni Dinamovac, točnije novi golman Modrih, Argentinac Pablo Migliore, je ujedno i veliki ljubitelj boksa, kick-bokisinga i slobodne borbe. Sve dok kolege iz Sportskih novosti s ovim životopisnim nogometašem nisu napravili prvi intervju, malo je poznata bila činjenica da njegova ljubav prema ovim borilačkim sportovima nije tek promatračka, nego i da Migliore voli prakticirati svoju strast. On već godinama, naime, paralelno trenira borilačke sportove.

Ono još zanimljivije jest želja da se što prije upozna s Cro Copom, ali i da s hrvatskom borilačkom legendom odradi jedan sparing. Točnije, njegovu želju novinarima je prenio starosjedilac u Maksimiru – Luis Ibanez.

"Rekao mi je Migliore da bi htio u ring s Cro Copom, odraditi jedan pravi sparing. Moguće je da će mu se ta želja i ispuniti", objašnjava argentinski nogometaš.

Hoće li mu se zaista želja da odradi pokoju rundu s Cro Copom u ringu zaista i ispuniti, tek je za vidjeti. No, svakako se radi o  zanimljivom i intrigantnom podatku.

Čitav članak možete pročitati na ovom LINK-u.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI