Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Nova voditeljca na Fight Channelu – lijepa Anja: Najdraži borac iz UFC-a mi je "drski" Nick Diaz! | Fight Site

Nova voditeljca na Fight Channelu – lijepa Anja: Najdraži borac iz UFC-a mi je "drski" Nick Diaz!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 12.02.2014 13:34h Autor:

Foto: Klik

"Nakon povratka s rodiljnog dopusta, počela sam razmišljati o odlasku s CMC-a i u pravo sam vrijeme dobila poziv od ljudi s kojima sam radila na Novoj TV.  Kako je riječ o odličnoj ekipi koja zna televizijski posao, prihvatila sam ponudu da radim kao voditeljica na Fight Channelu, kanalu koji je gledan u čitavoj regiji i koji ima nevjerojatnu perspektivu. A i veliki je izazov promijeniti tematiku i s estrade prijeći na sport, koji oduvijek obožavam", izjavila je za portal Scena.hr Anja Alavanja Romac – nova reporterka, novinarka i voditeljica Fight Channela.

Voditeljica je oduševljena novim angažmanom.  Obožava UFC borbe, a otkad radi na Fight Channelu borbe su joj još, kaže, napetije.

"Od UFC boraca bih istaknula Nick Diaza, sviđa mi se njegova drskost, a odličan mi je i Roy Nelson",  čisto zbog frizure, pratim Stipu Miočića i naravno Cro Copa",  kazala je lijepa Anja. Ekipa je u fazi formiranja informativne redakcije i programa.

"A pokrenut ćemo Fight Channel World s kojim ćemo pokriti cijeli svijet. A ja uskoro počinjem voditi emisiju magazinskog tipa, koja će zanimljivim, pomalo showbiz pristupom pokriti vijesti iz svijeta borbi (nutricionizam, zarade, supruge….). U svakom slučaju, emisija će biti zanimljiva i osobama koje nisu toliko lude za samim borbama",  zaključila je Anja za Scenu.hr.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI