Nova UFC Connected epizoda prošla kroz pobjede Stošića, Rakića i Hadžovića u Hamburgu (VIDEO)

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 14.08.2018 14:17h Autor:

Darko Stošić

Osma epizoda UFC Connected serijala posvećena je velikom dijelom UFC Fight Night 134 eventu, koji je 22. srpnja održan u Hamburgu te pobjedama Darka Stošića, Aleksandra Rakića i Damira Hadžovića.

UFC Connected je serijal pokrenut iz UFC-ovog londonskog stožera te se bavi europskim i azijskom UFC borcima te eventima koji se održavaju u “starom svijetu”. Tako su kamere ovog puta bile u Hamburgu na sjajnom Fight Nightu 134. Možete pogledati što su iza scene rekla sva tri regionalna borca koji su nastupili na eventu, kao i scene sa svih ostalih borbi održanih u gradu na sjeveru Njemačke.

Posebni dio epizode posvećen je sve popularnijem Makwanu Amirkhaniu. U pitanju je jedan od najkarizmatičnijih UFC boraca čiji nastupi nimalo ne zaostaju za onih što prezentira izvan kaveza. A ovaj razgovor s njim samo dodatno potvrđuje koliko zanimljiva persona je Mr. Finland te se nadamo kako ćemo uskoro vidjeti više od njega. On je svakako jedan od najvećih potencijala za novu europsku superzvijezdu. Prošao je ovim putem kroz svoju prvu UFC borbu, u kojoj je došao do pobjede za desetak sekundi.

Na kraju vidimo izbor Dana Hardya po pitanju pet najboljih završnica u prvoj rundi UFC-ove teške kategorije. Odabrao je borbe gdje bi borci bili uzdrmani te bi na kraju slavili. Tu je i Stipe Miočić, ali nećemo vam otkriti koja je borba u pitanju te na kojem je mjestu. Pogledajte sami!

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI