Nova emisija, novi suvoditelj: Evo koje ekskluzive vam Flash donosi…

Vijesti iz regije 23.02.2015 10:47h Autor:

Flash

Jedina emisija o borilačkim sportovima, FC report, navukla je novo, ekskluzivnije ruho, te sukladno tome; promijenila ime u Flash. Moramo se pohvaliti odličnim novim vizualnim identitetom, na koji su nas ponukale sve brojnije pohvale i sve veći broj gledatelja koji nas prati iz tjedna u tjedan. Tako smo emisiju odlučili još više približiti "široj" publici, te u njoj možete očekivati još više tema iz svijeta zdravlja, nutricionizma, fitnesa, i slično. 

U prvoj emisiji Flasha, Anjin suvoditelj je poznati borac Igor Pokrajac, koji će često 'uletjeti' na snimanja, te se više angažirati u programu Fight Channela, kao pravi stučnjak i čovjek koji zna 'insajderske spike' MMA-a. A evo što u ovoj emisiji donosimo; snilmili smo veliki intervju s odličnim istarskim borcem Igorom Jurkovićem., koji nam je ispričao sve o načinu na koji je potpisao za Glory. Naime, Igor je, na 'blef' sjeo u automobil, došao u Nizozemsku i trenirao pred prvim ljudima Gloryja, sve dok mu nisu ponudili ugovor. 

U Flashu pogledajte i priču o UFC-ovom teškašu Joshu Barnettu, donosimo vam top 5 najzanimljivijih proslava pobjeda u UFC-u, te veliku priču o prekidima borilačkih karijera, u kojoj su nam svoje iskustvo o odlasku u mirovinu ispričali Remy Bonjasky, Željko Mavrović, Evander Hollyfield, a svoje planove o prekidu karijere otkrili su i Cro Cop, te Dževad Poturak. 

Budite uz Anju i Igora, večeras nešto poslije 20 sati, na Fight Channelu. 

PODIJELI
Autor:

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI