Norman Parke u strahu od Vlade Šikića odustao od nastupa na FFC-u u Linzu!?

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 02.09.2016 15:26h Autor:

Parke vs. Šikić

Jedan od najiščekivanijih dvoboja FFC-a 26 (Linz, 23.9.) u njegovom MMA dijelu, onaj između bivšeg UFC-ovca Normana Parkea i velikog hrvatskog potencijala Vlade Šikića, se ipak neće dogoditi.

Od nastupa je, naime, bez pravog i opravdanog razloga odustao borac iz Sjeverne Irske. Kako saznaje Fight Site, nije se radilo o ozljedi ili bilo kojem drugom objektivnom razlogu za otkazivanje dvoboja protiv Hrvata kojeg je pedalj dijelio od ulaska u The Ultimate Fighter kuću. Parke je očito procijenio da mu je Šikić prevelika prepreka i preozbiljan zalogaj u ovom trenutku njegove karijere unatoč tome što ima višestruko više iskustva od mladog Hrvata. Podsjećamo, Parke je u UFC-u proveo nekoliko godina i odradio čak devet mečeva. Otkaz je dobio u veljači ove godine kada je jednoglasnom odlukom sudaca izgubio od Rustama Khabilova.

U nedavnom intervjuu za engleske medije 29-godišnj borac je izjavio kako mu je cilj što raniji povratak u UFC-ov Octagon, a da je priredba u Belfastu zakazana za mjesec studeni idealna šansa za to. Također je najavio da ima već dva zakazana dvoboja te da do tada želi s dvije pobjede uvjeriti čelnike UFC-a da ga vrate među elitu. No, jedan od tih nastupa nije bio onaj na FFC-u 26 u Linzu protiv Šikića. Parke je, naime, kako saznaje Fight Site, u međuvremenu zakazao drugi nastup. 1. listopada će u See Hydro Areni u Glasgowu odraditi meč protiv još uvijek nepoznatog protivnika. A dvoboj protiv Šikića je jednostavno otkazao bez posebnog razloga.

Fight Site će pokušati doći do komentara na čitavu situaciju i od samog Parkea, ali i od predsjednika FFC-a Orsata Zovka. Borac iz Sjeverne Irske je maknut sa službenog popis bori FFCpro.com stranice.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI