Nogueira i Overeem kao najpoželjniji Cro Copovi protivnici!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 29.06.2015 13:58h Autor:

Alistair Overeem

[anketa=214]

Gotovo tri tisuće glasova u samo nekoliko dana sakupila je anketa u kojoj ste birali svog favorita kada je u pitanju sljedeći Cro Copov protivnik u UFC-u. Podsjećamo, Mirko Filipović je otkrio četiri imena koja su mu "zanimljiva", a svi su ujedno i njegovi stari protivnici s kojima je već odmjerio snage u prošlosti.

U igri su Minotauro Nogueira, Alistair Overeem, Junior dos Santos i Roy Nelson. S dvojicom se susreo u UFC-u (JDS i Nelson), a s dvojicom u Japanu (Overeem i Nogueira).

Rezultati ankete govore da se između Nogueire i Overeema gotovo vodila mrtva trka. Brazilac je dobio 38 posto glasova, a Nizozemac tek šest posto manje, odnosno 32. Dos Santos je prošao nešto lošije sa 17 posto, a najmanje poželjan protivnik, kada je su u pitanju želje posjetitelja Fight Sitea, je Amerikanac Roy Nelson s 13 posto. Može se reći da su rezultati pomalo očekivani s obzirom da je Nogueira i u sličnoj anketi koju smo imali prije nekoliko mjeseci pobijedio. No, očito je da dobar dio MMA fanova želi vidjeti i kako se Cro Cop osvećuje Overeemu za one udarce u genitalije zbog kojih je prekinut dvoboj u Dreamu.

Za sada službeni UFC šuti te ne žele otkriti sljedeće ime koje će se suprotstaviti Cro Copu. Mirko bi dvoboj trebao odraditi u listopadu ili studenom ove godine prema nekim najavama.

Hvala svima na glasovima i odvojenom vremenu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI