Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Nogometaši Hajduka u pripreme ubacili boksačke treninge (FOTO) | Fight Site

Nogometaši Hajduka u pripreme ubacili boksačke treninge (FOTO)

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 19.06.2014 10:01h Autor:

Hajdukovci na boksačkom treningu

Nogometaši Hajduka mogli bi bili još nezgodniji protivnik suparničkim ekipama u novoj sezoni koja će uskoro započeti, a razlog tome može se potražiti i u činjenici da su se odlučili na praksu koja u Europi zapravo i nije toliko rijetka.

Hajdukovci su, naime, u svoje pripreme odlučili ubaciti i boksačke treninge u suradnji sa splitskim BK Marjanom.

"U okviru priprema za novu sezonu, trener vratara prve momčadi Sandro Tomić poveo je svoju četvorku na – trening boksa. Lovre Kalinić, Dante Stipica, Fabjan Tomić i Ivo Grbić s oduševljenjem su odradili iznimno iscrpljujućih 90 minuta boksačkog zagrijavanja, vježbi snage i tehnike. Na raspolaganju su im se stavili ljubazni treneri Boks kluba Marjan Matini Sršen, Safet Tutić i Dino Babič koji su im priključili i veliku nadu hrvatskog boksa, petog juniora svijeta Marina Mindoljevića. Drukčiji trening od onog na kojeg su nogometaši, odnosno vratari navikli, no itekako koristan s obzirom na karakteristike. Snaga, brzina, eksplozivnost, ali i hrabrost i samopouzdanje, nešto su što svakako dijele i u čemu se mogu usavršavati i nadopunjavati vratari i boksači", navode iz Hajduka u svom osvrtu na trening.

S Poljuda ističu i kako bi se ova praksa također mogla nastaviti ubuduće.

PODIJELI
Autor:

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI