No Limit 8: Poturak svjetsku titulu brani 11. ožujka (FOTO)

Vijesti iz regije 28.01.2016 15:31h Autor:

No Limit 8

Sarajevo će ugostiti No Limit 8 priredbu na kojoj ćemo svjedočiti odličnom kick-boks turniru osmorice, a kruna večeri bit će nastup Dževada Poturka koji će braniti svoj svjetski WAKO naslov.

Olimpijska dvorana Zetra u Sarajevu će 11. ožujka biti mjesto održavanja No Limit 8 priredbe. Poznati regionalni borci nastupit će na turniru osmorice koji će se održavati pod K1 pravilima. Pobjednik će tako u jednoj večeri morati svladati čak tri protivnika u svega tri sata.

U prvom krugu će nastupiti bosanski borci Denis Marjanović, Muamer Jugović, Igor Emkić i Dario Kadić, a protivnici s kojima će biti upareni su Luka Žeželić iz Hrvatske, Nikola Stošić iz Srbije, Alexandru Negrea iz Rumunjske i Boban Krušić iz Crne Gore. Protivnici će se izvačiti 4. veljače kad će također biti održana i službena press konferencija. Mjesto u rezervnoj borbi turnira zauzeli su Adnan Hailović iz BiH, te Miloš Vulović iz Crne Gore.

Osim turnira održat će se još tri prestižne borbe u kojima nastupaju Djibil Grizzly, Elmir Mehić i Erhan Deniz, no imena njihovih protivnika nisu poznata. No glavna i definitivno najveća borba večeri je ona između najboljeg bosanskog borca, Dževada “BH Machine” Poturka i Michala Turynskog koji će se borit za titulu svjetskog WAKO prvaka, trenutno u rukama Poturka.

Program priredbe u Zetru počinje u 20 sati, a na slici ispod možete vidjeti kako izgleda službeni plakat.

no limit

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI