Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Noć Gladijatora – Delija vs Rodriguez na vagi: 112 vs 112 (FOTO) | Fight Site

Noć Gladijatora – Delija vs Rodriguez na vagi: 112 vs 112 (FOTO)

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 21.12.2012 09:58h Autor:

Foto: FotoStar

Sve je spremno za večerašnji borilački spektakl u Dubrovniku. Nakon odrađenog vaganja i intervjua, borci su spremni za večerašnju Noć Gladijatora.

U poznatom dubrovačkom hotelu Rixos Libertas, jučer poslijepodne odrađeno je vaganje na kojem su pripadnici sedme sile, ali i svi znatiželjnici mogli pogledati Ricca Rodrigueza, Antu Deliju i sve druge borce.

POsljednji domaći borac koji je stao na vagu bio je Ante Delija koji će sa 112 kilograma dočekati Ricca Rodrigueza, bivšeg UFC-ovog prvaka. Nakon njega, na vagu je stao i protivnik i pokazao istu težinu! Nema sumnje da će i borba biti izjednačena!

Podsjećamo, u glavnoj borbi večeri velika hrvatska teškaška nada, Ante Delija će se suprotstaviti bivšem UFC prvaku, Riccu Rodriguezu. Radi se o daleko najvećem ispitu karijere za još uvijek neporaženog Deliju. Iste večeri ćemo vidjeti i nastupe Antuna Račića, Kristijana Peraka, Hrvoje Slade i ostalih dubrovačkih MMA majstora.

Noć gladijatora 7:

Ante Delija vs Ricco Rodriguez
Antun Račić vs Cristian Binda
Kristijan Perak vs Merad Malik
Hrvoje Slade vs Marko Igrc
Darko Knego vs Matteo Minonzio
Damir Tovarović vs Ivan Vitasović
Antonio Kaznačić vs Paolo Markotić

Zorana Jagodić
zorana.jagodic@fightchannel.hr

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI