Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Noć Gladijatora 7: Pobjede Delije, Peraka i Račića opravdale očekivanja publike | Fight Site

Noć Gladijatora 7: Pobjede Delije, Peraka i Račića opravdale očekivanja publike

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 22.12.2012 11:56h Autor:

Foto: Ivana Hladilo/Fotostar

Dubrovnik je jučer uživao u izvrsnom borilačkom spektaklu, a zadovoljstvu publike znatno su doprinijele i poblede domaćih boraca, Ante Delije, Kristijana Peraka i Antuna Račića.

Ante Delija je u meču večeri protiv bivšeg UFC-ovog prvaka Rizza Rodrigueza pokazao zrelost koja jamči da imamo borca pred kojim je fantastična karijera. Rizzo je nekoliko puta bio na podu, ali Delija ne uspijeva meč u tim situacijama privesti kraju. Rizzo, iako znatno sporiji od dubrovačkog borca, u nekoliko navrata pokazuje dobar otpor i kvalitetno napada. Druga runda pokazuje izvrsne izmjene udaraca i ground and pound u kojem Delija ravnopravno parira Rizzu na "njegovom terenu". Delija pobjeđuje sudačkom odlukom.

Izvrsnu borbu publici su pokazali Kristijan Perak i Francuz Malik Merad. Dok je u prvoj rundi Merad bio u značajnoj prednosti, u drugoj rundi se Perak budi i dijapazonom udaraca dominira od prvog trena te runde. Perak je u drugoj rundi pokazao zašto ga smatraju jednim od najperspektivnijih domaćih boraca te je zasluženo odnio pobjedu.

Antun Račić imao je naizgled jednostavniji posao protiv Talijana Cristiana Binde. No, to ne znači da je Talijan bio loš protivnih već je Račić dominirao borbom od prvoga trena, a borbu završava izvrsnim leg lockom na kraju prve runde.

Od ostalih borbi ističemo odličan nokaut Hrvoja Sladea protiv Marka Igrca.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI