Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
"Nitro" Pejić zapalio Cibonu: Prizivao sam taj nokaut, a sada borba za pojas! | Fight Site

"Nitro" Pejić zapalio Cibonu: Prizivao sam taj nokaut, a sada borba za pojas!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 24.10.2015 12:29h Autor:

Photo by Fight Channel

FFC 20 spektakl u Ciboni završio je s četiri sjajna nokauta, a impresivan je bio onaj Filipa "Nitra" Pejića protiv Zoltana Turaija.

Zagrebački borac je u prvoj rundi nakon 1:45 minuta čiste akcije koljenom srušio Mađara, a onda ga pogodio s dva `soccer kicka` u glavu prije nego što se sudac bacio na njega kako bi spriječio težu ozljedu Turaija.

"Hvala svima što se došli, posebno mojim navijačima bez kojih ja ne bih bio ja", rekao ne Pejić kojemu je skandiralo nekoliko stotina njegovih vjernih fanova. 

"Vratio sam se opet u Cibonu i rekao sam da ću odraditi meč na nivou. Ispunio sam obećanje, nokautirao sam ga, prizivao sam taj nokaut. Hvala Turaiju što je prihvatio borbu sa mnom jer je dosta dečki odbilo borbu", dodao je "Nitro".  

"Sada tražim borbu za pojas, a čuo sam da ću ju i dobiti. Hvala na tome Orsatu Zovku. Trudit ću se i dalje uvijek napraviti šou. Takav sam. Volim to što radim. Nikad neću odbijati borbe. Kako kažu, borio bih se i sa slomljenom rukom", kaže Pejić.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI