Ništa od meča u Nikšiću: Država zakazala, Žižić se ne bori pred svojom publikom!

Vijesti iz regije 16.09.2013 15:36h Autor:

Milorad Mićko Žižić

Milorad Mićko Žižić neće se 28. rujna boriti pred domaćom publikom u Nikšiću, objavio je to u ponedjeljak putem svog Facebook profila.

"Žao mi je što vas moram obavijestiti sve vas koji me podržavate i koji ste čekali moju borbu – meč 28. rujna neće biti održan . Proveo sam cijelo ljeto trenirajući, odradio sam sjajne završne pripreme u Zagrebu, imao žestoke sparinge… Prolio sam mnogo krvi i znoja uzalud", napisao je Žižić.

On je istaknuo da je izostala pomoć države. "Nismo uspjeli zatvoriti financijsku konstrukciju, država nije stala iza projekta, veliki broj sponzora je otkazao! Žao mi je što nećete moći gledati dobar meč, ali obećajem da neću odustati i da me ništa neće zaustaviti da dođem do svog cilja!"

Istaknuo je i da je Amerika i dalje realnost.

"Uskoro ću se boriti i na najtežem ringu – onom u Americi i potrudit ću se da budete ponosni na mene! Hvala iskreno na podršci svima koji to radite od srca i hvala mojoj državi koju i dalje volim i pod čijom ću se zastavom uvijek boriti, ali koja nema baš razumijevanja za mene!!! Pozdrav iz Zagreba", napisao je razočarani Žižić.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI