Nikita Krylov savladao Stipu Bekavca giljotinom u 53. sekundi borbe

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 02.06.2017 21:49h Autor:

Krylov vs. Bekavac

Stipe Bekavac nije uspio pružiti ozbiljniji otpor jednom od najboljih poluteškaša svijeta. Nikita Krylov iskoristio je prvu priliku te Bekavca giljotinom prisilio na tapkanje u 53. sekundi borbe.

Bekavac je krenuo ofenzivno i borbu je otvorio middle kickom, koji sjeda u tijelo Krylova, no Ukrajinac je Bekavcu uhvatio nogu i krenuo na rušenje. Nije hrvatski borac tu loše reagirao, uhvatio je vrat i pokušao krenuti na giljotinu, no Krylov se iskusno izvukao, okrenuvši Bekavca te je došao u north-south poziciju.

Ipak, nisu se tamo dugo zadržalo, nakon što je Krylov napravio još jednu traniziciju i krenuo na giljotinu. Bekavac se pokušava obraniti tako što se podigao na noge, no u jednom trenutku se čulo kako je “nešto” krcnulo i Omišanin je istog trenutno tapkao te se bacio na pod nakon što je sudac prekinuo borbu te ga Krylov pustio.

Čini se da ipak nema ozbiljnijih posljedica za hrvatskog borca, budući da se nakon toga ustao na noge te čestitao svom protivniku. Šteta za Bekavca, no pokušao je. Prihvatio je borbu protiv jednog od najboljih boraca svijeta s manje od tjedan dana vremena za pripremu. Nadamo da kako će se Bekavac brzo oporaviti, ponajviše zbog toga što postoji opasnost od nove ozljede vrata, koju je prvobitno zadobio u FFC porazu od Marcina Prachnia.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI