Nije čuo za fair play? Srpski boksač došao do nokauta nevjerojatno prljavim potezom (VIDEO)

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 19.11.2015 20:07h Autor:

Radivoje Kalajdžić

Srpski boksač Radivoje Kalajdžić došao je do 21. pobjede u jednako toliko mečeva, no način na koji je to postigao potpuno se protivi nepisanim pravilima fair playa. Naime, Kalajdžić je umjesto pozdrava protivniku, svoju šaku uputio u njegovo lice te ga nokautirao.

Kad čujete da je netko došao do nokaut pobjede u trećoj sekundi borbe, automatski pomislite kako je to podatak za divljenje, no ako to napravite kao što je napravio ovaj talentirani boksač, to divljenje vrlo brzo prijeđe u zgražanje i nevjericu.

24-godišnjak rodom iz Zenice, koji živi i trenira na Floridi, boksao je prošli tjedan protiv Fabia Garrida (28-5), vrlo iskusnog boksača iz Brazila. Garrido je, na samom početku meča, pružio ruku kao znak pozdrava, no Kalajdžić je to iskoristio da mu priđe te ga pogodi lijevim direktom, pa desnim krošeom u lice. Sudac je Garridu brojao te mu dao dozvolu za nastavak meča, ali se isti trenutak predomislio, zaključivši kako Brazilac nije u stanju nastaviti.

Kalajdžić je, čim se ovaj video pojavio, žestoko napadnut od strane fanova, posebno onih iz domovine, koji ga masovno nazivaju sramotom srpskog sporta. Inače je riječ o velikom talentu, koji se trenutno nalazi na 49. mjestu svjetske ljestvice poluteške kategorije, prema najrelevantnijoj boks web stranici, Boxrec

Ovo mu je bila 14. pobjeda nokautom, no sigurno je to pobjeda kojom se neće hvaliti u javnosti, ako je shvatio što je zapravo napravio. 

Friday Night Lights Out! Premier Boxing Champions is off to an incredible start and the main card is live at 9/8c. #PBConSpike

Posted by Spike on Friday, November 13, 2015

 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI