Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Nije Morosanu: Cro Cop se ne bori protiv opasnog Rumunja! | Fight Site

Nije Morosanu: Cro Cop se ne bori protiv opasnog Rumunja!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 16.10.2012 14:02h Autor:

Cro Cop

Mirko Filipović se u četvrtfinalu K-1 WGP, koji bi se za sada i dalje trebao održati u prosincu u New Yorku, neće boriti protiv Rumunja Catalina Morosanua. Informacija je to iz prve ruke koju smo dobili u utorak ujutro od Cro Copovog menadžera Orsata Zovka.

Ne samo da ovaj par nije istinit, nego i svi ostali već upareni mečevi četvrtfinala, koji su se pojavili na Wikipediji, nemaju veze s realnošću. Radi se, naime, tek o špekulacijama.

"Ne znam od kuda takva informacija, no ona nema veze s istinom. Još uvijek se ne znaju parovi četvrtfinala stoga ne znam od kuda nekome ovakva vijest. Budite sigurni kada završi ždrijebanje da ćete svi znati protiv koga će se Mirko boriti", odgovorio je Zovko.

Zamolili smo i za kratak komentar Cro Copovog nastupa u Tokiju. Nakon meča je bilo i dosta negativnih reakcija, ali i onih pozitivnih. Kako on vidi meč protiv Blakea?

"Baš sam sinoć još jednom pogledao meč i realno govoreći ovo je bio njegov najbolji nastup nakon povrataka u kick boks i dvoboja protiv Sefa i Lorena. Naravno da ovo nije Cro Cop od prije deset godina, no ljudi moraju biti realni. Mirko ima 38 godina i već je sam ulazak u finale K-1 WGP-a, za njega velik uspjeh u ovom trenutku", objašnjava menadžer i dodaje:

"Kada smo dogovarali povratak u K-1, naš je cilj bio stići na završni turnir. To smo već sada ostvarili i zato smo jako zadovoljni. Mirko će se još bolje spremiti za finale i vjerujem da će i tamo imati zapaženu ulogu."

S obzirom da je Rumunj Morosanu proglašen najboljim borcem osmine finala, informacija da Cro Cop neće morati s njim u ring odmah na početku finalnog turnira je razumljivo vrlo pozitivna. No, s obzirom na kvalitetu ostalih sedam boraca jasno je da lakih protivnika u ždrijebu više nema. Svatko je mogući pobjednik ili potencijalna plutajuća mina. U naredna dva mjeseca Filipović se mora još bolje spremiti i onda je sve moguće…

Marko Petrak
marko.petrak@fightchannel.hr

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI