‘Nije baš da se selim’ – Hrgović otkrio pravu istinu i planove za budućnost

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 30.03.2019 12:25h Autor:

Filip Hrgović

Filip Hrgović odlučio je malo ublažiti napise koji su se prije nekoliko dana pojavili u medijima. Najbolji hrvatski teškaš na neko vrijeme će se prebaciti u Miami gdje će brusiti svoje vještine za nadolazeće izazove, ali neće to biti odlazak na nekoliko godina, pogotovo ne trajno preseljenje iz Hrvatske.

“Ma ne, nije baš da se selim. To su malo tako prikazali na RTL-u dramatičnije, malo holivudski. Nije da ću ja sad otići na ne znam koliko, da se neću vraćati i tako to. Mislim samo malo više biti tamo, u Americi, izolirati se. Kako bi se više posvetio onom što slijedi, a to su najteži mečevi. Želio bih zato biti maksimalno koncentriran”, izjavio je ‘Hrga’ za Sportske novosti.

“Nakon što 10 dana provedem u Hamburgu, onda idem u Miami. Ondje bih ostao do meča planiranog za 18. svibnja, pa se vraćam u Zagreb na nekoliko tjedana. Zatim bih opet u Ameriku, a tada planiram ostati malo dulje. Možda i pola godine, odraditi nekoliko mečeva. Međutim, dolazit ću u Zagreb, ne odlazim odavde”, jasno je poručio hrvatski teškaš.

Hrgović u istom razgovoru otkriva kako mu je u planu jednog dana cijeli kamp preseliti u Zagreb.

“Za neko vrijeme, kada stasam, plan mi je preseliti sve kampove u Zagreb, u svoju dvoranu u Jelkovcu. To mi je glavni cilj, ali sad sam u onoj fazi kada moram stisnuti. U biti, imam i neki projekt o kojem ne bih sada detaljno, ali načelno ću samo reći da mi je želja ondje otvoriti školu boksa. Sve to podignuti na jednu višu razinu, treba iskoristiti taj prostor, pogotovo sada dok ja nisam ondje, da djeca treniraju i da stvorimo još nekog novog šampiona. Možda će i netko iz BK Nokauta predstavljati Hrvatsku na OI 2024.”

Olimpijske ambicije za Tokio 2020. i dalje su tu.

“To mi je još uvijek cilj i san, ja to želim. Bude li sve kako treba, mislim da ću se i boriti u Tokiju.”

Da bi došlo do toga Filip će prvo morati proći pretkvalifikacije.

“Istina. Prošli put je, u godini OI u Riju, napravljen poseban kvalifikacijski predolimpijski turnir za profesionalce. Tako da ja računam na tu priliku sljedeće godine”, zaključio je ‘El Animal’.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

It’s never easy, but.. endure the pain, enjoy the gain 🎭🏆 #teamHrgovic #HardWork #BigPlans

Objavu dijeli Filip Hrgovic (@filip_hrgovic)

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI