Nieky Holzken se ozlijedio, Brestovac i Gerges pomaknuti u Glory 45 glavni program

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 16.09.2017 11:02h Autor:

Photo: Glory

Nakon što je bivši Glory prvak, Nieky Holzken, zbog ozljede bio prisiljen otkazati nastup na eventu krajem ovog mjeseca, Mladen Brestovac i Hesdy Gerges pomaknuti su na glavni program eventa.

Hrvatski i egipatski borac su svojim teškaškim okršajem trebali predvoditi “Superfight” series program, no nakon što se oslobodilo mjesto na “main cardu”, upravo su oni prebačeni na kartu koju predvode Robin van Roosmalen i Serhiy Adamchuk, u borbi za naslov prvaka perolake kategorije.

Gerges nije najbolje krenuo svoju karijeru u Gloryu. Dok njegova djevojka, Denise Kielholz, dominirao ženskim kickboxingom, Gerges je doživio tri Glory poraza, da bi tek u svibnju uspio savladati Tomasa Hrona i prekinuti taj niz.

Brestovac je slavio u četiri od pet mečeva nakon poraza u borbi za titulu protiv Rica Verhoevena (tri u FFC, jedan u Gloryu). Savladao ga je tek Benjamin Adegbuyi, protiv kojeg Mladen sada ima skor 0:3. Protiv Gergesa se još nikada nije borio i ovo će svakako obojici biti zanimljiv ispit.

Osim spomenute dvije borbe, na glavnom programu se nalazi i turnir za izazivača poluteške kategorije, na kojem nastupaju Imad Hadar, Manny Mancha, Michael Duut i Dragos Zubco. Superfight Series je sada dobio novu glavnu borbu, okršaj između Jasona Wilnisa i Yousria Belgarouia.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI