NFC objavio kompletan program eventa u Vinkovcima: Ivica Tadijanov u glavnoj borbi protiv Ivana Vičića (VIDEO)

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 12.04.2016 18:31h Autor:

NFC 6

Hrvatska borilačka promocija objavila je kompletan program za svoj idući event, koji će narednog vikenda održati u Vinkovcima. Na rasporedu je deset borbi, gdje će program predvoditi Ivica Tadijanov, a zanimljivost je kako je na programu i jedna ženska borba.

Tadijanov će nastupiti po prvi puta nakon 2014. godine, budući da je 2015. godinu proveo tako što se posvetio fakultetu i treningu, nakon poraza u polufinalu završnice FFC Futuresa od kasnijeg pobjednika Martina Batura. Prije točno dvije godine uvjerljivo je savladao Marcina Prachnia, no od tad nije sve išlo po planu. Poljak je postao FFC prvak, a uspješno je debitirao i u elitnom ONE FC-u, dok Ivica kreće ispočetka.

Njegov protivnik bit će Ivan Vičić, borac iz Srbije koji je u prosincu već nastupio na NFC-u, gdje je došao do pobjede protiv Danijela Aranđelovića. Ivica će biti favorit, posebno uz brojnu publiku iz njegovog Osijeka, ali i ostatka Slavonije, no Vičić je u svom NFC debiju pokazao dovoljno da bi to bilo upozorenje da ne smije biti opuštanja kod osječkog borca.

Domaćina priredbe, odnosno Vinkovce, predstavljat će već iskusni NFC borbi, Milan i Branko Vičić, a veliku podršku sigurno će imati i Vlado Neferanović, koji dolazi iz Privlake, mjesta koje je dalo najvećeg hrvatskog borca ikad, Mirka Filipovića.

Posebna zanimljivost bit će ženska borba, prva uopće u ovoj promociji, a sastaju se Sanja Ostojić i Sonja Krizmanić. Ostojić je muay thai borkinja iz Brčkog, koja u svom rezimeu ima WKA i WKF naslove svjetske prvakinje, WAKO prvakinje Balkana, a također je državna prvakinja u kickboksu i muay thaiu. Njoj će se suprotstaviti Sonja Krizmanić, koja dolazi iz zagrebačkom CroMMA gyma, a na MMA debi se odlučila nakon dvadesetak osvojenih amaterskih i grappling turnira.

Event se održava u Športskoj dvorani Osnovne Škole A.G. Matoš u Vinkovcima, u subotu 23. travnja, s početkom u 19 sati. Vaganje i press konferencija održat će se dan ranije u Caffe baru Nostalgija A. Starčevića 4, Vinkovci.

Promocija je pripremila i promotivni video kojim najavljuju ovaj izuzetno zanimljiv događaj.

NFC 6 – Raspored borbi

-67kg ŽENE Sonja Krizmančić (Cromma gym) VS Sanja Ostojić (FC Jedinstvo Brčko)
-73kg Branko Vinčić (Team Valens) VS Saša Božić (Modus Gym)
-73kg Ivica Jakopic (Zelina) VS Siniša Kotur(MMA Team Proleter)
-77kg Leon Krajačić (Crobran Pakrac) VS Kristijan Čuljak (Valens Team)
-82kg Andrej Jurinac (Komodo) VS Enrico Rene Serdarusic (Modus Gym)
-84kg Marko Vukić (Huber Gym) VS Ivan Mišerić (Modus Gym)
-93kg Vlado Neferanović (Neferanović Team) VS Nikola Ančić (SUBOS)
-93kg Josip Burtan(MMA Đakovo) VS Kristijan Svrtan (KBK Highkick)
-93kg Milan Vinčić (Team Valens) VS Mateo Pišćak (Huber Team)
-93kg Ivica Tadijanov (HK Osijek ) VS Ivan Vičić (MMA TiD)

Najava za NFC Contest 6 VinkovciNFC Contest 6 ……… Vinkovci23.4.2016

Posted by NFC – Nokaut Fighting Championship on 22. ožujka 2016

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI