NFC: Ćurković i Kolić borba večeri, hrvatski Baruto “T-Rex” Mayer do nokauta za samo minutu

Vijesti iz regije 03.01.2017 14:52h Autor:

NFC

U zagrebačkom klubu Green Gold hrvatska MMA promocija NFC (Nokaut Fighting Championship) održala svoju novogodišnju priredbu po uzoru na tradicionalne japanske novogodišnje borilačke spektakle. U uzavreloj atmosferi pred oko 700 posjetitelja održano je deset jako izjednačenih i napetih borbi od kojih je samo jedna otišla do sudačke odluke.

U uvodnoj borbi debitant Domagoj Maligec iz Virovitice gnp-om u prvoj rundi upisuje svoju prvu pobjedu protiv odličnog kickboksača Nikole Josipovića iz Kluba Armus.

Impresivno fizički građeni Danijel Švec, inače sudionik Supertalent Show-a, i Josip Ražnjević iz BJJ Rijeka pružili su odličnu borbu. Borba se uglavnom odvijala u parteru gdje je Josip pokazao više znanja i sredinom druge runde odnosi pobjedu tehničkom nokautom.

Matej Mijić iz Croma Gym-a nakon nekoliko kickboxing mečeva pobijedio je u svom MMA debiju gušenjem sa leđa protiv Vedrana Dunatva iz Vinkovaca.

Mlada nada Leon Krajačić iz kluba Crobran Pakrac došao je nakon niza amaterskih i do svoje prve profesionalne pobjede tehničkim nokautom protiv srčanog Marka Bureca.

U neizvjesnoj borbi minutu prije kraja u drugoj rundi nakon blagog vodsta na bodove Goran ‘Dos Santos’ Hadžić bio je prisiljen predati borbu zbog ozljede nožnog zgloba protiv Saše Božića iz kluba Modus Gorica.

Parteraš Stanislav Krofak iz ATT Zagreb je brzo riješio meč gnp-om protiv ipak u parteru neiskusnog kickboksača Muhameda Mahmića.

Zoran Đođ u borilačkom svijetu poznatiji kao ‘Bjelovarski traktor’ nastavlja svoj pobjednički niz od 3 profesionalne pobjede protiv mlade nade Šime Morovića iz UFK Trešnjevka. Sredinom druge runde kut iz Trešnjevke baca ručnik u kavez nakon niza udaraca. Za mladu nadu Đođ se pokazao kao ipak malo pretvrd orah i već se stvara lista izazivača koji misle da mogu zaustaviti Bjelovarskog traktora.

Submission večeri gušenjem sa leđa je uspio izvesti iskusni internacionalac Ivica Jakopic iz Zeline sa preko 10 godina profesionalnog iskustva širom Europe protiv dosad naporaženog odličnog grapplera Ivana Matešića koji je parter usavršavao u klubovima Checkmat Zadar i SUBOS.

U borbi večeri pobjedu na bodove jednoglasnom sudačkom odlukom odnosi Luka Ćurković iz Ban Teama protiv Andrea Kolića iz kluba Milon Petrinja. Veliki potencijal Luka Ćurković na taj način 2016. godinu zaključuje sa 4 profesionalne pobjede.

U glavnoj borbi večeri kao da je došlo do tektonskih poremećaja jer u kavez je ulazio hrvatski ‘Baruto’ Jasmin ‘T-rex’ Mayer iz Ban Teama koji je nakon samo jedne minute borbe impresivnim nokautom slavio protiv hrvača Slavena ‘Bosanca’ Mustava iz HK Lokomotiva. T-Rex je demonstrirao ogroman potencijal sa zastrašujuće pokretnih preko 160 kila.

Priredbu je odlično vodio poznati voditelj sa Nove TV Vlado Boban koji izvrsno poznaje kako stranu tako i domaću borilačku scenu.

Glavni sudac u kavezu je bio Igor Kolakušić dok su bodovni suci bili Velimir Rašić, Saša Zorić i Tomislav Novosel.

Borba večeri: Luka Ćurković (Ban Team) vs Andreo Kolić (Milon Petrinja)
Nokaut večeri: Jasmin ‘T-Rex’ Mayer (Ban team)
Submission večeri: Ivica Jakopic (FC Zelina)

Rezultati:

1. Domagoj Maligec def. Nikola Josipović (TKO, R1 2:18)
2. Josip Ražnjević def. Danijel Švec (TKO, R2 1:22)
3. Matej Mijić def. Vedran Dunatov (submission, rear-naked choke, R1 0:52)
4. Saša Božić def. Goran Hadžić (predaja zbog ozljede, R2 3:55)
5. Leon Krajačić def. Marko Burec (TKO, R1 4:30)
6. Ivica Jakopic def. Ivan Matešić (submission, rear-naked choke, R1 3:25)
7. Stanislav Krofak def. Muhamed Mahmić (TKO, R1 1:10)
8. Zoran Đođ def. Šime Morović (predaja bacanjem ručnika iz kuta, R2 3:24)
9. Luka Ćurković def. Andreo Kolić (jednoglasna sudačka odluka)
10. Jasmin ‘T-Rex’ Mayer def. Slaven ‘Bosanac’ Mustav (TKO, R1 1:03)

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI