NFC 6: Ivica Tadijanov brzo savladao Vičića, pobjede Neferanovića i braće Vinčić (VIDEO)

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 25.04.2016 20:03h Autor:

Tadijanov vs Vicic

Ovog vikenda u Vinkovcima je održan šesti borilački event promicije Nokaut Fighting Championship, a gledajući prema uspjehu, ova vrlo aktivna hrvatska promocija bi se vrlo brzo mogla vratiti u ovaj dio Slavonije.

Dvorana je bila rasprodana, a oko tisuću gledatelja gromoglasno je navijalo tijekom svake borbe. Naravno, najglasniji su bili tijekom borbi lokalnih boraca, braće Vinčić te Vlade Neferanovića, no i tijekom glavne borbe večeri, gdje je veliki broj Osjećana došao podržati povratnika u borilište, Ivicu Tadijanova.

I Tadijanov se vratio uvjerljivo, pobjedom nad uspješnim judašem iz Srbije, Ivanov Vičićem. Sve je bilo gotovo nakon nešto više od dvije minute borbe, kad je Tadijanov prvo obranio rušenje, da bi kvalitetno došao do leđa svog suparnika, odakle su krenuli udarci, od kojih se srpski borac nije mogao obraniti, pa je tako došlo do prekida. Ovu borbu možete pogledati ispod teksta.

Braća Vinčić također su bili uspješni u svojim nastupima. Milan je, u borbi do 93 kilograma, sudačkom odlukom savladao Matea Piščaka, dok je u istoj kategoriji jednako uspješan bio Vlado Neferanović iz Privlake, koji je nokautirao Nikolu Ančića krajem prve runde. Kraj te borbe također možete vidjeti ispod teksta. Branko Vinčić također je bio uspješan u svojoj kategoriji do 73 kilograma. On se sastao sa Sinišom Koturom iz Srbije, a do pobjede je došao gušenjem s leđa u prvoj rundi.

Publiku je posebno oduševila prva ženska borba u ovoj promociji, koja se održala između Sonje Krizmančić iz kluba Cromma Gym Zagreba protiv svjetske amaterske prvakinje u kickboksu Sanje Ostojić iz Brčkog. Sonja je do pobjede došla zahvaljujući kvalitetnim rušenjima te nakon toga kontrolom u parteru, gdje je inače njeno najkvalitetnije područje.

Do pobjeda su još došli Andrej Jurinec, Leo Krajačić i Josip Brtan.

NFC 6 Vinkovci – Rezultati

Andrej Jurinec def Enrico Rene Serdarusic (jednoglasna odluka sudaca, R2, 3:00)
Leon Krajačić def Kristijan Čuljak (poluga na nozi, R2, 2:30 )
Josip Brtan def Kristijan Svrtan (predaja-ozljeda ramena, R1, 1:45)
Branko Vinčić def Siniša Kotur (stražnje gušenje, R1, 3:27)
Sonja Krizmančić def Sanja Ostojić ( jednoglasna odluka sudaca, R2, 5:00)
Vlado Neferanović def Nikola Ančić (TKO, R1, 4:09)
Milan Vinčić def Mateo Pišćak (jednoglasna odluka sudaca, R2, 5:00)
Ivica Tadijanov def Ivan Vičić (TKO, R1, 2:20)

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI