Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Nevjerica: UFC suspendirao Cro Copa zbog pada na doping testu! | Fight Site

Nevjerica: UFC suspendirao Cro Copa zbog pada na doping testu!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 12.11.2015 16:28h Autor:

Cro Cop

UFC je na službenim stranicama objavio šokantnu vijest o otkazu dvoboja između Mirka Filipovića i Anthonyja Hamiltona. S obzirom da je Cro Cop prije dva dana najavio odlazak u mirovinu zbog ozljede ramena te je sam obavijestio javnost o otkazu meča, čekala se samo službena obavijest od strane elitne promocije. No, umjesto toga smo dobili šokantnu objavu. Meč između Hamitlona i Filipovića u Koreji se otkazuje zbog toga što je naš borac suspendiran zbog potencijalnog pada na doping testu. Suspenzija je određena od strane USADA-e (Američke Anti-Doping agencije).

"UFC danas objavljuje da je zakazani meč između Mirka Cro Copa i Anthonyja Hamiltona u Seulu otkazan. USADA je obavijestila Mirka Filipovića i UFC da je suspendirala Filipovića zbog moguće zlouporabe pravila anti-doping agencije. USADA, je neovisno tijelo koje provodi anti-doping testove, također će objaviti rezultate i odrediti posljedice u slučaju Cro Cop. Uskoro će biti objavljene dodatne informacije. Anthony Hamilton će vrlo brzo dobiti meč na nekom od drugih evenata", stoji na internet stranici UFC-a.

Za sada nema nikakvih informacija o kakvom se točno kršenju anti-doping protokola radi, kada je Filipović testiran i na što je njegov uzorak bio pozitivan. Također nije jasno kada je Cro Cop obaviješten i je li prije dva dana kada je najavio mirovinu bio svjestan da ionako neće moći nastupiti u Koreji. Ovo je prvi slučaj da je zbog nove UFC-ove anti-doping politika koju provodi uz pomoć USADA-e suspendiran jedan borac.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI