Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Neuspjeh u UFC debiu! Filip Pejić ugušen sredinom prve runde | Fight Site

Neuspjeh u UFC debiu! Filip Pejić ugušen sredinom prve runde

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 10.04.2016 18:18h Autor:

Stasiak vs. Pejić

Nažalost, Filip Pejić nije dobro odradio svoj prvi UFC nastup, odnosno već sredinom prve runde ugušen je od strane Damiana Stasiaka iz Poljske.

Filipov plan za ovu borbu počeo se raspadati već na samom početku, budući da je samo deset sekundi trebalo Stasiaku da dođe do rušenje. Pejić se uspio ustati, no niti tada nije uspio uhvatiti ritam. Poljak je doveo borbu do žice, a onda još jednom srušio borca iz Dubrave.

Tamo je Stasiak jako kvalitetno radio, a vidjelo se kako Filipu nedostaje malo više kvalitetnog treninga s borcima iz više lige, pošto nije nalazio rješenje kao se izvući. Umjesto toga je u jednom trenutku ostavio vrat, a Stasiak je to iskoristio. Dočekao je priliku da čvrsto uhvati te na kraju Pejića prisili na tapkanje.

I tijekom izjave nakon borbe, Stasiak je izjavio kako je očekivao stand up, no da je vidio priliku za pobijediti na drugačiji način te da je to na kraju uspio. Šteta za Filipa, četvrtog Hrvata u UFC ringu, no svaki poraz je lekcija i nadamo se kako će iz ove izvući dovoljno.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI