Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Neporaženi srpski boksač napustio sport zbog politike | Fight Site

Neporaženi srpski boksač napustio sport zbog politike

Vijesti iz regije 01.10.2012 12:21h Autor:

Nenad Borovčanin

Srpski boks ostao je ovih dana bez jednog od svojih najboljih predstavnika. Nenad Borovčanin odlučio je napustiti sport kako bi se mogao posvetiti svojoj političkoj karijeri.

WBO europski prvak u kruzer kategoriji, Nenad Borovčanin, najavio je krajem prošlog tjedna da više nema namjeru ulaziti u ring te da završava svoju karijeru. Razlog takvoj odluci je želja da se posveti svojoj političkoj karijeri, odnosno funkciji državnog tajnika za mlade.

Borovčanin ima 32 godine, pa bi se najbolje predstave tek sada očekivale od njega, no očito je odlučio reći zbogom boksu. Karijeru je stoga okončao sa sjajnim skorom od 30 pobjeda i bez ijednog poraza.

"Zadovoljstvo je bilo boksati svih ovih godina za Srbiju koju volim. Boksači se ne igraju, oni boksaju i zato sam ponosan što je ovaj sport probudio i izgradio u meni viteške osobine. Biti boksač ne znači samo natjecanje i bavljenje sportom. To je stil života, stalno nadmetanje sa samim sobom, pomicanje osobnih granica, borba sa svojim strahovima i hrabrostima, gledanje protivnika direktno u zjenicu oka na sredini ringa", rekao je Nenad o svom odlasku za Borilački klub.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI