Nema zime za Truščeka: Bori se u Rusiji pet dana prije Dubrovnika!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 12.12.2012 15:59h Autor:

Battle 9

Ivica Trušček definitivno ove godine odnosi titulu za najaktivnijeg hrvatskog MMA borca, pa ne čudi što je odlučio u posljednji tren prihvatiti ponudu za nastup u Rusiji 16. prosinca, a samo pet dana kasnije ima dogovoren borbu također i u Dubrovniku na priredbi Noć gladijatora 7.

Član zagrebačkog CTT-a u Moskvi će se na priredbi Battle 9 boriti protiv ruskog borca Murada Machaeva, koji ima nadimak Davitelj, a radi se o borcu koji je posljednja dva meča odradio u Bellatoru. Zadnji nastup imao je na Bellatoru 81 kad je jednoglasnom sudačkom odlukom svladao protivnika zanimljivog imena, Lorawnt-T Nelsona.

U svojoj je karijeri ubilježio samo jedan poraz, dok je deset puta slavio. Ivica će u ovom okršaju tražiti svoju 21. pobjedu karijere, nadamo se da će do nje i doći, ali nadamo se i da će ovog puta proći bez ikakvih ozljeda kako bi mogao nastupiti u Dubrovniku.

Na Noći gladijatora 7 čeka ga prilično nezgodni Mađar Laszlo Soltesz sa skorom 19-8. Podsjetimo, posljednji meč Ivica je odradio također u Rusiji, tada je izgubio sudačkom odlukom, ali je zadobio i vrlo tešku ozljedu noge zbog brojnih snažnih primljenih low kickova.

Na Battle 9 priredbi nastupa i nekoliko prilično poznatih imena, a daleko najzvučnije među njima je Andrei Arlovski.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI