Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Nema straha za srpski MMA! | Fight Site

Nema straha za srpski MMA!

Vijesti iz regije 21.09.2012 08:34h Autor:

MMA

MMA borci u Srbiji prema svemu sudeći ipak ne moraju strahovati da će njihov sport biti zabranjen, zaključak je to nakon što je jučer jedan srpski medij posvetio emisiju upravo toj temi.

Ovog tjedna u susjednoj Srbiji bilo je iznimno uzbudljivo nakon što je jedna državna institucija iz Vojvodine zatražila od nadležnog ministarstva da hitno regira te "sukladno zakonu zabrani MMA kao sport".

To je izazvalo brojne reakcije u srpskom MMA svijetu, pa je i jedna radio emisija borilačke tematike posvećena upravo raspravi treba li se to zaista dogoditi. U njoj se oglasio i organizator sporne priredbe proteklog vikenda, Miloš Stojanović, koji se na iznenađenje mnogih distancirao od MMA.

Pomoćnik ministra za sport Dragan Atanasov također je gostovao u emisiji te su njegove riječi bile prilično ohrabrujuće, odnosno najavio je na neki način da će skorašnji službeni odgovor ministarstva ići u korist boraca.

Spomenutu radio emisiju možete poslušati na linku http://www.b92.fm/_player/flash/B92FMPlayer.php?uid=null&playlist_id=86435&playlist_type=1.

PODIJELI
Autor:

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI